The Others Udey udey...

Udey udey...

24.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Udey udey...

Udey udey...


TATİL yörelerinden yayın şu sıralar revaçta. Seda Sayan - M. Ali Erbil Kıbrıs'talar. Gani Müjde ise Bodrum'da. Konuk açısından Kıbrıs daha şanslı gibi. Kumar, deniz ve güneş adası her zaman "eğlence dünyamızın" vazgeçilmezi olmuştur. M. Ali Erbil için ayrıca önem taşımaktadır. Nice güzel günler burada geçmiştir. Kırmızı gömleği ve bermudası ile yaramaz çocuklar gibi koşturmaktadır. Seda Sayan ise onun ablasıdır.
GANİ Müjde için konuk bulmak biraz zor gibi geliyor. Bu yıl millet Çeşme'ye gitti, Bodrum'da pek fazla kimse yok. Hani bildiğimden değil de bize ekranda nakledilenlerden çıkarıyoruz bu sonucu. İstanbul'dan Bodrum'a uçak parasını verip de "buyrun gelin" demek tabii ki tuzlu olur. Gani beyin MFÖ sohbetinde Mazhar Alanson'un haletiruhiyesi tartışma konusu oldu. Kafasının kıyak olduğu yolunda söylentiler dolaştı. Hep kendisinin konuştuğu, iddiaları da mevcuttu. Hatta "Fuat ve Özkan bu durumdan rahatsız oldu" şeklinde yorumlar da yapıldı. "Nerdee eski Mazhar" gibi yazılar da yazıldı. Fazla takılmamakta yarar vardır. Adrenalin mevkiinde dolaşınca böyle durumlar olabilir. İzlediğim son konuğu Gani Müjde'nin Şebnem Dönmez'di... Bu yıl epey hareketli geçecek Şebnem hanım için; dizi var, tiyatro oyunu var, film var, bir de yemek programı var. Pek göremeyeceğiz kendilerini anlaşılan.
FLASH TV yayında olan kanallar arasında "kendine has" bir çizgide. Eğlenceden tartışmaya "kendi kadrosunu" kurmuş. Biraz "kitch" tadı mevcut. Bu, kanala bir hava veriyor. "Flash" usulü programlar da diyebiliriz.
KANALLARIMIZIN "Çeşme muhabiri" var. Peki "Irak" muhabiri var mı? Sordum, içimden geldi...
UDAY ile Kusay gitti... Uday'ın otel odasında elinde tabancası, yanında hatunlara sarılmış görüntülerini hiç unutmayacağız. Bu arada Irak'taki Amerikan askerleri iyice sıkılmaya ve aslında korkmaya başlamışlar. Köşe başında "tak" bir kurşun stresi anlaşılan Vietnam'dan sonra "Irak sendromu" hastalığını gündeme getirdi. TV'de Amerikalı bir asker konuşuyordu; "Bir ay dediler, hâlâ buradayız, artık dönmek istiyorum"... Amaç vatan savunması olmayıp böyle global maceralar olunca bir an önce dönmek bayrağın önüne geçebiliyor!