The Others Ünlülere özel ziyaret günü

Ünlülere özel ziyaret günü

26.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlülere özel ziyaret günü

Ünlülere özel ziyaret günü


İstanbul Milliyet


       Yılbaşı nedeniyle açık görüş yapılan Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nin ünlü konukları güvenlik nedeniyle farklı bir tarihte yakınlarıyla görüşebilecek.
       Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde kalan tutuklu ve hükümlüler yakınlarıyla cezaevinde oluşturulan açık görüş mahallerinde bir araya geldi. Cezaevinde kalan yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı, işadamı Nesim Malki cinayetinin azmettiricisi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Erol Evcil ile "Karagümrük Çetesi" lideri Nuri ve kardeşi Vedat Ergin ise yakınlarıyla görüşemedi. Ünlü isimlerin güvenlik gerekçesiyle cezaevi yönetimince belirlenecek günde yakınlarıyla açık görüş yapabilecekleri bildirildi.
       Dünkü açık görüşte "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'ı annesi Mediha Oktar, Oktar'ın müridi olduğu iddia edilen Fırat Develioğlu'nu ise eşi Zeynep Develioğlu ziyaret etti.
       Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ı öldürdükleri iddiasıyla yargılanan satanist gençlerden Ömer Çelik, ziyarete gelen kardeşiyle kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırarak,küfür etti. Kargaşa, cezaevi görevlilerinin araya girmesiyle yatıştırıldıktan sonra basın mensupları dışarı çıkarıldı.