The Others Yalnızlık paylaşılır

Yalnızlık paylaşılır

18.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

"Pazar" iki yalnız insanın dostluğu üzerine...

Yalnızlık paylaşılır

Yalnızlık paylaşılır

"Pazar" iki yalnız insanın dostluğu üzerine...

ALİN TAŞÇIYAN

Amerikan bağımsız sinemasından yakın tarihli, çok iyi bir örnek, duygulu bir pazar gecesi geçirmenizi sağlayacak. "Pazar" 1997 Sundance Film Festivali’nde Büyük Ödül kazanmıştı. Film, Özdemir Asaf’ın dizelerini getiriyor akla: "Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz."

Birliktelik oyunu
Filmimiz bir pazar günü New York’un Queens semtinde geçer. Madeleine, sahneye ve film setlerine veda etmiş bir aktristir. İşini ve ailesini kaybetmiş Oliver’ı bir yönetmenle karıştırır. Oliver da Madeleine ile olmak için yalan söyler. Aslında Madeleine de Oliver’ın sandığı kişi olmadığını bilir ama bu küçük oyun ikisi için de yaşamsal bir önem taşımaktadır.
CNBC-e / 21.00

Prens ile hırsız karışırsa!
Çocukların sabah kahvaltısında ilgiyle izleyebileceği "Yoksul Prens", Mark Twain klasiğinin sinema uyarlaması. Üvey babası Tom’u hırsızlık yapmaya zorlar. Ancak delikanlı yakalanır. Kaçarak saraya sığınır. Bacadan Galler Prensi Edward’ın odasına düşüverir! İki delikanlı birbirlerine tek yumurta ikizleri kadar benzemektedir. Yer değiştirmeye karar verirler. Böylece Tom canını kurtaracak, Prens de eğlenecektir.
KANAL 7 / 09.30