The Others Yeni bir aşk ilişkisi için çok erken

Yeni bir aşk ilişkisi için çok erken

13.09.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni bir aşk ilişkisi için çok erken

Yeni bir aşk ilişkisi için çok erken
13 Eylül 1998


Değerli Cango. Bu dönemde ciddi bir iç çekişme ve kendini yetersiz hissetme duygusu içinde olabilirsiniz. Özellikle duygusal konularda son derece verimsiz bir dönemdesiniz. İşler sizin istediğiniz gibi yürümek bir yana, en olmadık sebeplerden dolayı duraklayabilir. Randevularınız iptal edilebilir. Bu sadece duygusal ilişkileriniz için değil, genel hayatınızda da geçerlidir. Birlikte olduğunuz kadından ayrılma durumunda da olabilirsiniz. Yani şu sıralardaki ayrılık durumunuz kalıcı bir ayrılık olarak görülüyor. Kendinizi cinsel açıdan yetersiz, tatminsiz ya da yalnız bulabilirsiniz. Ancak bunun geçici olduğunu bilmelisiniz. Bu dönemde süregelen ilişkilerde aldatılmaya uygun olduğunuzu bilmelisiniz. Bu sıralarda yeni bir ilişki gerçekleştirmeye de kesinlikle uygun değilsiniz. Birlikte olduğunuz ya da daha doğrusu sizi terk eden kadın, şans eseri aniden tanıştığınız bir kimse de olabilir. Bu insanın bu dönemde dengesiz davranışlarının olması mümkündür. Zaman zaman sizin planlarınızı bozma gayretleri içinde de olabilir. Onunla duygusal bir ilişki geliştirebilmek ya da devam ettirebilmek bir süre için zordur. Bu sıralarda bu ilişkiyi fazla ciddiye almamalısınız. Sonucu gösteren son kartınız destenin en güçlü kartıdır. Bu kart genelde içgüdülerinizi, inancınızı ve sevginizi sembolize eder. Yeni bir kişinin hayatınıza gireceğini de müjdeleyebilir. Mutluluk ve neşe sizinledir. Dargın olduğunuz kadınla kesin olarak barışmanız, daha eski bir ilişkinizin yeniden gündeme gelmesi ya da yeni bir aşk yaşamanız olasıdır. Bunlardan hangisi olursa olsun önümüzdeki dönemlerde oldukça mutlu olacaksınız.

Bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz
İlk kartınız destenin en mutlu ve olumlu kartıdır. Bu kart şu anda ters konumda geldi fakat gene de dikkate alınacak bir olumsuzluk getirmez. Eğer illa ki bazı olumsuzluklar saymak gerekirse şunları anlatabilirim. Bu dönemde aşırı abartılı ve gösterişçi tavırlar içinde olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz ya da olmayı düşündüğünüz kimseden çok fazla şey bekleyebilirsiniz. Kılık kıyafetiniz aşırı dikkat çekici olabilir. Bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bunların dışında mutlu bir ilişki yürütmemek için hiçbir sebebiniz yok. İkinci kartınıza gelince. İlgilendiğiniz kimseyi anlatan bu karta göre, istediğiniz ya da birlikte olduğunuz kimse çok güçlü, aşkı derinden kabul eden, cinselliğe tutkuyla bağlı birisidir. Onun gücü ve tutkularından dolayı kontrolünü kaybettiğini hissederek tedirgin olabilirsiniz. Onu kolay kurtulamayacağınız, kaderi bir birleşme olarak kabul etmelisiniz. Onunla birlikte olduğunuz zaman, her ikiniz de tek başınıza olduğunuz zamanlardan daha fazla geleceği yönlendirme gücüne sahip olursunuz. İstediğiniz ya da birlikte olduğunuz kimseyle aranızdaki ilişkinin ne şekilde olduğunu ya da olabileceğini üçüncü kartınız göstermektedir. Bu kart, düzensiz ve rahatsız bir ilişkiyi anlatır. İlişki yeniyse şunu bilin ki, kolay yürüyen bir ilişki olacağa benzemez. Buluşmalarınız tek tük, arada sırada olan, iptal edilen veya dikkatsizce organize edilen cinstendir. Birlikte yaşıyorsanız bir ayrılık dönemi görülebilir. İleriye dönük olarak yapılan şeyler ertelenebilir. Tek olumlu yönü sosyal birtakım bağların olmasıdır. Şu an yaşanan olayların kökünü geçmişte ya da daha da ileri giderek geçmiş hayatlarda aramak mantıklı olabilir. İlişkiniz her yönüyle sizi şaşırtabilir. Daha olumlu görünümler için kader çarkının ters dönüşünü beklemelisiniz. En sonunda, hakkında niyet tuttuğunuz ilişkinin geleceğini anlatan son karta geldik. Dördüncü kartınız, olumlu açıdadır. Bu kart, korku ve kısıtlamaların hayatınızdan uzaklaşmış olduğunu söylemektedir. Yeni bir hayat çemberinin başlangıcına doğru çekilmektesiniz. Eski planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sizi tatmin eden herhangi bir olayın artık geçerliliği kalmayabilir ve yenilikler peşinde koşabilirsiniz. Şu anı yaşamanın zevkine varmalı ve olayların kendiliğinden oluşmasına izin vermeli, hayatın eğlenceli tarafını yaşamalısınız.

Sağlığınıza çok dikkat edin
Değerli Gülperi. Gerçeklerden kaçma ve kendi kafanızda yarattığınız yapay bir dünyada yaşama eğilimindesiniz. Alkol, uyuşturucu ya da ilaçlarla ilgili sorunlarınızın olması da olasıdır. Kafanızda bazı yanlış fanteziler geliştirebilirsiniz. Eğer siz evliyseniz ya da süregelen bir ilişkiniz varsa birlikte olduğunuz kimseyi aldatma ve hayırlı olmayacak ilişkilere girme düşüncelerinde olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, bu dönemde ahlakdışı ya da zararlı ilişkilere açıksınız. Aşırı kıskançlık gösterileriyle süregelen ilişkilerinizi zorlaştırır ya da yeni bir ilişki kuramaz tutumlarda olabilirsiniz. Size karşı yürütülen gizli bir düşmanlığa da dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu dönemde genital hastalıklara karşı da zayıfsınız. İkinci kartınıza gelince. İlgilendiğiniz kimseyi anlatan bu kart, istediğiniz ya da birlikte olduğunuz kimsenin negatif ve yıkıcı bir döneme girmekte olduğunu göstermektedir. Aşırı hırs ve sahiplenme duygusuyla kendini kaybedebilir. Aşırı eleştirici hale gelmesi olasıdır. Alkol ya da ilaç gibi bağımlılıklara karşı zayıf olduğu bir zamandadır. Bu sıralarda aranızda iletişim kopukluğu olması olasıdır. Başarısız olduğu konularda sizi suçlayabilir. Eğer bu kimse, yeni ilişki kurmayı planladığınız birisiyse ona yaklaşmak için bir süre beklemeniz daha iyi olur. İstediğiniz ya da birlikte olduğunuz kimseyle aranızdaki ilişkinin ne şekilde olduğunu ya da olabileceğini üçüncü kartınız göstermektedir. Bu karta göre, ilişkiniz göründüğü gibi değil, aksine hayallerinizin ürünü ya da aldatıcı bir ilişkidir. İstediğiniz kimseyle birlikte yaşıyor olsanız bile bir taraf kendisini olayın dışında görüyor olabilir. Siz veya o. Bu ilişkide bir taraf yalnız ve mutsuzdur. Aranızdaki bağ kopmak üzeredir. Karşılıklı içtenlik ve açılma ilişkinizin geleceği için yararlı olabilir. En sonunda, hakkında niyet tuttuğunuz ilişkinin geleceğini anlatan son karta geldik. Bu karta göre ektiklerinizi biçeceğiniz ve ödüllendirileceğiniz bir devreye girmektesiniz. Uzun vadede değişiklikler yapabilirsiniz. Bunun için planlamaya ve yeteneklerinize daha da dikkat etmelisiniz. Önümüzdeki dönemde her şey yolundadır ve gelecek aşama için her şey ayarlanmıştır.