The Others Yerli dizide bol seçenek

Yerli dizide bol seçenek

18.03.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu akşam TV izleyicilerini aşklar, evlilikler ve macera dolu dakikalar bekliyor

Yerli dizide bol seçenek

Yerli dizide bol seçenek

Bu akşam TV izleyicilerini aşklar, evlilikler ve macera dolu dakikalar bekliyor

AŞKIM AŞKIM
Aman dikkat Şener Bey!
Kanal D’nin komedi dizisinde Şener Bey’in yeni bir çapkınlık macerasını izlemek mümkün.
Kainat güzellik yarışmasıyla ilgili reklamları gören Şener Bey, ertesi sabah ilk iş olarak Gözde’nin mayolu fotoğraflarını çeker. Derken Zümrüt’ün teyzesiyle kocası gelir restorana. Hiç hesapta olmayan bu gelişme, Şener Bey’in tüm planlarını altüst eder. Nasıl sorusunun yanıtı, Mehmet Ali Erbil’le Emel Sayın’ın başrollerini paylaştığı "Aşkım Aşkımöda.
KANAL D / 22.00

Konak’ta düğün
Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay’ı buluşturan "Asmalı Konak", ikinci bölümüyle ekranda. Bahar’a evlenme teklif eden Seymen olumlu yanıt alır. Konak sakinleri, sürpriz gelini merak etmektedir.
ATV / 21.50

Kleptomani!
Yasemİn Yalçın’la Engin Alkan’ı bir araya getiren "Sana Bayılıyorumöda Mine’nin sakladığı para ve eşyalar kafa karıştırıyor. Orhan ise karısının kleptoman olduğundan kuşkulanıyor!
SHOW / 20.45

Ferhan geliyor
BaŞrolünü Zuhal Olcay’ın oynadığı "Yedi Tepe İstanbulöda Önem’le Doğan’ın düğün hazırlıkları başlıyor. Ferhan’ın dönüşü mahallede sevinç yaratırken Olcay’la Duru için de sular giderek duruluyor. YEDİ TEPE İSTANBUL n TRT 1 / 21.40

100. bölüm
Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı "Deli Yürek", bu akşam 100. bölümüyle ekrana geliyor: Cezaevinden çıkan Yusuf’u tehlikeli bir pazarlık beklemektedir. Fahri Baba’nın izini süren Yusuf, kendisi hakkında çıkan infaz emrinden habersiz mücadelesine devam eder.
ATV / 20.30

Yeni çizgi film
OLAĞANÜSTÜ güçlere sahip üç minik kızın maceralarını anlatan "The Powerpuff Girls", bugünden itibaren Kanal D’de.
KANAL D / 16.30

Ünlülerle futbol
Cüneyt Özdemir, futbol tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Roma maçının da konuşulacağı programa İbrahim Betil, Burhan Karaçam ve Murat Beyazıt katılacak.
CNN TÜRK / 21.05

Politik gündem
Hasan Cemal, Güngör Uras ve Ercan Kumcu, Irak senaryolarını ve Susurluk’u masaya yatıracak. Hasan Cemal, Afganistan izlenimlerini de izleyiciyle paylaşacak.
CNN TÜRK / 22.45

Kongreye doğru
Faİk Çetiner, kongreye hazırlanan Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun ile Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili’yi bir araya getiriyor.
ATV / 23.00

AB tartışması
Fatİh Altaylı, Türkiye - Avrupa Birliği ilişkilerini tartıştırıyor. Konuklar arasında Avrupa Parlamentosu üyesi Ozan Ceyhun, Prof. Dr. Erol Manisalı ve AB uzmanı Can Baydarol da var.
KANAL D / 23.15