Teknoloji The Walking Dead: Michonne EP2, Çok Yakında…

The Walking Dead: Michonne EP2, Çok Yakında…

14.03.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Sevilen çizgi roman serisinden TV dünyasına ardından da oyun dünyasına aktarılan The Walking Dead, Michonne adını alan ikinci farklı bölümü ile geliyor…

The Walking Dead: Michonne EP2, Çok Yakında…

Bu zamana kadar oldukça başarılı işlere imza atmış olan Telltale Games, özellikle geliştirdiği The Walking Dead oyunları ile epey beğeni kazanmıştı. Ardından satışa sunduğu neredeyse tüm eserleri ile güzel yorumlar alan ve başarılı bir satış grafiği çizen firma, şimdilerde ise The Walking Dead oyun serisinin farklı bir kolu olan Michonne üzerinde çalışıyor. Bir süre önce ilk bölümünü satışa sunan geliştirici firma, nihayet Michonne Episode 2’nin tam olarak ne zaman oynanabilir olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre The Walking Dead: Michonne Episode 2, tam olarak 29 Mart 2016 tarihinde satışa sunulacak. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC ve Mac platformları adına hazırlanan yapım, ardından iOS ve Android mobil sistemlerini de ziyaret etmiş olacak. Çoklu platform özelliğini her daim ön planda tutan geliştirici ekip, aynı zamanda üçüncü bölümün geleceğini de kesin bir şekilde duyurmuş durumda.

Eğer serinin tek bir bölümünü satın almak isterseniz 4.99 dolar ödemeniz gerekiyor. Ancak her bir bölüm adına 4.99 dolar ödemek yerine hikayenin tamamını 14.99 dolar karşılığında oynamanız da mümkün. Bunun dışında üçüncü bölümün nisan ayı sonu gibi çıkış yapması bekleniyor. Yeni bölüm hakkında detaylar gelir ise haber etmiş olacağız, gözünüz bizde olsun.