Ebeveyn The ZONE by Finansbank’tan karne hediyesi

The ZONE by Finansbank’tan karne hediyesi

10.06.2016 - 16:51 | Son Güncellenme:

The ZONE by Finansbank, IEG & 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğuyla çocukları ağırlamaya devam ediyor.

The ZONE by Finansbank’tan karne hediyesi

Karnesiyle gelen çocuklara özel hediyeler The ZONE by Finansbank’ta!

Haberin Devamı

The ZONE by Finansbank’ta miniklerin karne günü hediyesi de hazır. Karnesi ile gelen çocuklara eşlik eden iki ebeveyn, The ZONE by Finans bank’a haziran ayı sonuna kadar ücretsiz giriş yapabilecek. Bununla birlikte yine karnesiyle gelen her çocuğa Da Vinci Learning’den sürpriz hediye seti verilecek.

Atölyeler Tam Gaz Devam Ediyor!

Gün boyu devam eden atölyeler ile çocuğunuz The ZONE by Finansbank’ta keyifli vakit geçirme fırsatı yakalıyor. Haziran ayına özel etkinlikler ile eğlenceli ve öğretici alternatifler sunan The ZONE by Finansbank’ta, 1 Haziran’da Rüzgar Gülü Yapım Atölyesi, 4-11-18-25 Haziran’da Da Vinci Learning Eğlenceli Bilim ve Lego ile Matematik Atölyesi, 5 Haziran Trambolin Park Basket Turnuvası, 8 Haziran Patates ve İp Baskı Atölyesi, 12 Haziran Trambolin Park Spor Etkinliği, 15 Haziran Yaratıcı Geri Dönüşüm Atölyesi, 19 Haziran Babalar Günü Hediye Yapım Atölyesi, 22 Haziran Çiçek Dikim Atölyesi ve 26 Haziran ‘Zıpır Mumyalar Yarışıyor’ Trambolin Park Etkinliği gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Karne Heyecanı The ZONE by Finansbank’ta Yaşanır!

Atölye çalışmalarına ek olarak, sevimli minikler Türkiye’nin ilk indoor trambolin parkında eğlencenin doruklarına çıkma şansı yakalıyor. Harika Matematik Sergisi ile matematiğin şifrelerini çözüp, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma fırsatı buluyor. Çocukların öğrenme sürecinde aktif katılımcı olmaya teşvik edildiği sergide matematiğin eğlenceli yanı keşfediliyor. Eğitim kanalının zengin içerikli Da Vinci Learning Oditoryumu’nda bilgilendirici film seanslarına katılarak kendilerini keşfetme olanağına erişiyor.