Gündem Tiflis moda haftası 19 Nisan’da başladı!

Tiflis moda haftası 19 Nisan’da başladı!

20.04.2018 - 16:10 | Son Güncellenme:

Herkesin heyecanla takip ettiği moda haftalarının en gözdelerinden biri olan TFW bu yıl da en tarz tasarımlarla görücüye çıktı. İşte bu hafta gerçekleşecek defilelerin detayları…

Tiflis moda haftası 19 Nisan’da başladı

Tiflis Moda Haftası

Haberin Devamı

Tiflis Moda Haftası 19 Nisan Cuma günü başladı. Bu sene 17.’si düzenlenen Tiflis moda haftası 22 Nisan’a kadar devam edecek.

TFW, Ulusal Gençlik Sarayı’nda Medea Japaridze’nin Stil İkonu adlı çalışmasıyla açılışını yaptı. Açılışta ayrıca, Gürcistan’ın ilk müzikali olan Keto ve Kote’den performanslar sahnelendi. 1948 yılında beyaz perdeye de aktarılan ‘Keto ve Kote’ müzikalindeki karakterlerin kostümleriyle podyuma çıkan modeller, büyük beğeni topladı.

Tiflis Balneological Resort’un, ev sahipliği yaptığı etkinlikler kapsamında 2018-2019 Sonbahar Kış koleksiyonu moda severlerin beğenisine sunulacak.

4 Günlük program boyunca Keti Chkhikvadze, Ani Datukishvili, Tsite by Tamara Tsiteladze, Zasha Jokhadze, ELENNY, MIA, SAYYA, MIRO, Mak Mari gibi modacıların tasarımlarını içeren 20’ye yakın etkinlik düzenlenecek.

Haberin Devamı

TFW Etkinliği başta Voque İtalya, Voque İngiltere, Voque Ukrayna, Voque Rusya, Voque Polonya, Style Sight Worldwide, Buro 24/7, Harper’s Bazar Kazakistan gibi birçok magazin dergisi ve internet sitesinde okurların beğenisine sunulacak.

2009 yılından bu yana aralıksız her yıl gerçekleştirilen Tiflis moda haftası ünlü tasarımcıların etkinliklerinin yanı sıra yeni nesil genç yeteneklere de ev sahipliği yapacak. 10’a yakın genç tasarımcı 20 Nisan’da kendi tasarımlarıyla jürinin karşısına çıkarak 1.’lik için yarışacak. Her zaman genç yetenekleri keşfeden, onları popülerize etmeyi amaçlayan ve bünyesinde barındırmayı ilke edinen TFW, her geçen yıl dünyanın en önemli moda etkinlikleri arasında yer alma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Yazarlar