Yalova Tmmob Yalova Temsilciliğinde Genel Kurul

Tmmob Yalova Temsilciliğinde Genel Kurul

01.12.2017 - 16:54 | Son Güncellenme:

.

Tmmob Yalova Temsilciliğinde Genel Kurul

YALOVA (AA) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova Temsilciliğince 16. Olağan Genel Kurul üyelerinin seçimi yapıldı.

Haberin Devamı

Temsilcilikten yapılan açıklamada, olağan genel kurulun ardından yönetim kuruluna Cevathan Yiğittürk, Turgay Gücün, Metehan Bilgiç, Ayça Kut ve Hilmi Aykut Garipoğlu'nun yönetim kurulu yedek listesine ise Ünal Akıllıoğlu, Murat Tiryaki, Özge Öz Sayılgan, Seher Kıran ve Didem Ertekin Fisunoğlu'nun seçildiği bildirildi.

Yönetim kurulu üyeleri yazılı olarak yaptıkları açıklamada, Yalova Mimarlar Odası tarihinin en genç yönetimi olduklarını kaydederek çağdaş, dinamik, üretken, erişilebilir, yenilikçi ve paylaşımcı imajıyla teknik gücü birleştirerek kent adına hizmete hazır olduklarını bildirdi.

Yönetim kurulu üyeleri açıklamada ayrıca, çözüm odaklı, akılcı ve yapıcı etkileriyle kentsel sahada daimi görevde olduklarını aktararak ilgili kurum ve kuruluşlarla yapacakları ortak çalışma ile mesleki anlamda doğru çözüm ve önerileri aktarmaya hazır olduklarını da ifade etti.

Yazarlar