Otomobil Tokyo Auto Show’dan 7 “Fütüristik” Araba!

Tokyo Auto Show’dan 7 “Fütüristik” Araba!

28.10.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Araba üreticilerin Tokyo Auto Show’da geleceğe dair düşündükleri araba tasarımlarını insanların beğenisine sundu... Tokyo Auto Show etkinliği 2 yılda bir yapılmakta. Konsept arabalar ise göz kamaştırıyor. Fuar kapılarını ikli gün...

Tokyo Auto Show’dan 7 “Fütüristik” Araba

Araba üreticilerin Tokyo Auto Show’da geleceğe dair düşündükleri araba tasarımlarını insanların beğenisine sundu... Tokyo Auto Show etkinliği 2 yılda bir yapılmakta. Konsept arabalar ise göz kamaştırıyor. Fuar kapılarını ikli gün sonra açacak ancak şirketler şimdiden fuara yönelik fikirler vermeye başladı. 1. Mitsubishi EMIRAI xDAS Mitsubishi EMIRAI xDAS adını verdiği Batmobile benzeri arabası ile çok beklenenler arasında yerini aldı. 2. Mitsubishi eX Mitsubishi’nin bir diğer konsepti eX elektrikli bir SUV araç. Şirket arabanın tek şarj ile 400 kilometre gidebileceğini söylüyor. 3. Nissan Teatro for Dayz Nissan’nın bu arabası aslında dev bir akıllı telefon. Arabanın iç kısmı içeride bulunanların sürekli çevrimiçi olabiliceği LED ekranlarla donatılmış.

Haberin Devamı

4. Toyota FCV Plus Toyota FCV Plus tamamen gelecek nesil hidrojen yakıt kullanacak. Kablosuz şarj özelliği düşünülen araba yanındaki arabalar ile enerjisini paylaşabilecek. 5. Honda Wander Stand Honda bir kaç kişisel modelini gösterdi. Bir tanesi içe küçük bir araba olan Wander Stand. Garip görünüşlü araba seyir halindeyken kullanıcı ayakta durabilecek. 6. Honda Wander Walker Wander Walker tablet benzeri bir ekrana sahip olacak ve kullanıcıya görüntülü navigasyon hizmeti sunacak. 7. Suziki Air Triser Suziki’nin konseptlerinden biri olan Air Triser özel bir salona dönüşebiliyor. Aracın koltukları araç park halindeyken isteğe göre şekillendirilebiliyor.