Trabzon TRABZONSPOR 3 GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

TRABZONSPOR 3 GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

07.08.2014 - 13:36 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPOR 3 GÜNLÜK İZNİN ARDINDAN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Trabzonspor, Avusturya kampı sonrası verilen 3 günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yarım saatlik düz koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışıldı. Bordo-mavililerde idmana Boşnak teknik adamın kadrosunda düşünmediği Sol Bamba, Colman ve Celustka ile Emre Güral, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin ve Barış Memiş çıkmazken, sakatlıkları bulunan Alex Bourceanu ve Özer Hurmacı salonda çalıştı.
Kaleciler haricinde toplamda 20 oyuncu ile birlikte çalışmak istediğini ifade eden bordo-mavili ekibin Teknik adamı Vahid Halilhodzic, Trabzon’da yapılacak çalışmalar sonrasında bazı futbolcuları gönderebileceği öğrenildi. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic idman sahasında futbolcularla bir toplantı yaparken, yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Halilhodzic, “Yeni oyuncular istedik. Gidecek olanlar var. Gidecek olanlar onur ve terbiye ile bu kurumdan ayrılmalı. Bu ayrılık şantaj ile olmamalı. Benimle konuşmak isteyen herkes odama gelebilir. Herkesi daha fazla tanımak istiyorum. Son kararlarımı vermedim. Kolay olmayan bir yola girdik” dedi.
Bütün futbolcuların antrenmana çıkması gerektiğini kaydeden Halilhodzic, “Gelen yabancı oyuncular özellikle bu takımın kalitesini ve insani değerlerini arttırmak için geldi. 10 gün içerisinde takımla ilgili kararımızı vereceğiz. Benim en önemli verdiğim şey, lige hazır olarak girmek. İlk iki hafta oynayacağımız maçlar önemli. Onu kazanmalıyız. Fenerbahçe maçı daha da önemli. Yani ilk iki maçı kesinlikle kazanmalıyız. Bu da hazır olmalıyız. Kazanabilirsek çok büyük kapı açılır. Avrupa maçlarında geçmemiz ve ligin iki maçını kazanmamız çok önemli. Bu durumda çok faklı olur” diye konuştu.