Kastamonu Trabzonspor,Kastamonu Havalimanı'nı kullandı

Trabzonspor,Kastamonu Havalimanı'nı kullandı

04.10.2014 - 14:23 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Kastamonu Havalimanına gelerek, buradan kara yolu ile Karabük’e geçti.

Trabzonspor,Kastamonu Havalimanını kullandı

Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Kastamonu Havalimanına gelerek, buradan kara yolu ile Karabük’e geçti.
Avrupa Ligi L Grubu’nda Varşova’ya yenilen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Karabükspor karşısında galip gelerek moral bulmak istiyor. Bordo-Mavili ekip, Kardemir Karabükspor maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.
Kardemir Karabükspor maçı için özel uçakla Kastamonu Havalimanı’na gelen Karadeniz temsilcisi, buradan da Karabük’e geçti. Bayramın ilk günü olması nedeniyle az sayıda taraftarın karşılamaya geldiği havalimanında, futbolcuların bir hayli moralli olduğu görüldü. Karadeniz ekibini karşılayan Kastamonu Havalimanı personeli, futbolcuların bayramlarını kutlayarak çikolata ve kolonya ikram etti. Futbolcular, kendilerine ikramda bulunan ve bayramlarını kutlayan havalimanı çalışanlarına teşekkür ettiler. Ayrıca havalimanı personeli, Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Oscar Cardozo ile yakından ilgilenerek, futbolcularla fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.
Trabzonspor kafilesi, Kastamonu Havalimanı’nın ardından karayolu ile Karabük’e geçti.