Gündem Trafikte bayram yoğunluğu başladı!

Trafikte bayram yoğunluğu başladı!

01.07.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

9 günlük bayram tatili başlıyor! Tatilciler, TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturmaya başladı. Maddi hasarlı kazalar nedeniyle araç konvoylarının oluştuğu güzergahta ulaşım zaman zaman aksadı. Trafiğe yakalanmamak için sabahın erken saatlerinden itibaren yola çıkanlar, TEM'in Ankara yönünde yoğunluğa yol açtı. Boğaziçi Köprüsü'nde köprü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs nedeniyle trafik kilitlendi.

Trafikte bayram yoğunluğu başladı

TEM'in Abant, Bolu, Yeniçağa ve Gerede kesimlerinde görülen yoğunluk, zaman zaman maddi hasarlı kazaların da meydana gelmesiyle arttı. Uzun araç konvoyları oluşurken trafik bazen durma noktasına geldi. Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra trafik akmaya devam etti. Güzergahta aralıklarla trafik yoğunluğu yaşansa da ciddi aksaklık meydana gelmedi. Bayram tatili için yollara düşen tatilciler yol kenarındaki tesisleri de doldurdu. Tesislerin otoparklarında yoğunluk nedeniyle araçların park edebileceği alan kalmadı. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri ise bayram yoğunluğu nedeniyle güzergahlarda denetimlerini arttırdı.

Haberin Devamı

KÖPRÜ TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GELDİ

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsata çeviren vatandaşların İstanbul'u terk etmeye başlamasıyla yoğun trafik oluştu. Boğaziçi Köprüsü'nde trafik adeta durma noktasına geldi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin fırsat bilen vatandaşlar, İstanbul'u terk etmeye başladı. Bayramı tatil beldelerinde veya memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yollara düşünce İstanbul trafiği felç oldu. Vatandaşların, Mesai bitiminin hemen ardından yola çıkmasıyla Boğaziçi Köprüsü'nde trafik adeta felç oldu. Vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kaldı.

İNTİHAR GİRİŞİMİ TUIZ BİBER OLDU

Boğaziçi Köprüsü Edirne İstikametinde öğle saatlerinde köprü korkuluklarına çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polisler uzun süre şahsı ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sırasında köprü trafiği de kontrollü bir şekilde sağlanmaya çalışıldı. Bu sırada müzakereci polisler gelerek, ikna çalışmalarına katıldı. Bir saati aşkın bir çalışma sonrası intihar girişiminde bulunan şahıs ikna edildi. Bu sırada Boğaziçi Köprüsü her iki yönde trafiği kilitlendi. Bayram arefesinde yoğun trafikle karşı karşıya kalan vatandaşlar intihar girişimi nedeniyle ikinci şoku yaşadı. Köprü ve köprü girişlerinde uzun araç kuyrukları oluştu.