Ankara Tsk'nin Sivil Memurları Da Göreve Hazır

Tsk'nin Sivil Memurları Da Göreve Hazır

15.02.2018 - 16:54 | Son Güncellenme:

.

Tsknin Sivil Memurları Da Göreve Hazır

KOCAELİ (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesindeki sivil memurların da örgütlendiği Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikasının (Savdes-Sen) Kocaeli Bölge Başkanı Özhan İmre, Zeytin Dalı Harekatı için her türlü göreve hazır olduklarını bildirdi.

Haberin Devamı

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Başkanı Özhan İmre, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, operasyon bölgesinde kendilerine verilecek her türlü göreve gönüllü olarak, canları pahasına hazır olduklarını belirtti.

Türkiye'nin meşru savunma hakkını kulandığını ve harekatın Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra edildiğini dile getiren İmre, şunları söyledi:

"Türkiye meşru savunma hakkını kullanmaktadır. Harekat bu açıdan dünya barışı içindir ve insanlık içindir. Bizler, Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli 25 bin kişilik devlet memur camiası olarak, açık yüreklilikle belirtiyoruz ki ailelerimizle, operasyon bölgesinde bizlere verilecek her türlü göreve gönüllü olarak, canımız pahasına talibiz ve hazırız."