Cadde Tuğba Özay yüz felci geçirdi

Tuğba Özay yüz felci geçirdi

22.12.2014 - 09:02 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda sesi sedası çıkmayan manken Tuğba Özay’dan kötü bir haber geldi. Pardon Bakarmısınız adlı oyun için turneye çıkan Tuğba Özay yüz felci geçirdiği açıklandı.

Tuğba Özay yüz felci geçirdi

Boğazındaki müthiş yanma hissi ile hastaneye kaldırılan Tuğba Özay’a doktoru şok eden bir haber verdi. Alınan bilgilere göre, meşhur manken hastalığından dolayı kısmi surat felci geçirmişti.

Haberin Devamı

Tuğba Özay başrolünü oynadığı ‘Pardon Bekar mısınız?’ isimli oyunun gezme programı esnasında mikrop kaptı. Halsizlik ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan Özay’ın nüzul geçirdiği ortaya çıktı. Güzel yıldız yaşamış olduğu çok zor günleri magazin muhabirlerine şu şekilde anlattı; ” Turneden dolayı devamlı bir yerlerdeydik. Çok ağır bir boğaz ve bademcik enfeksiyonu geçirdim. Bir virüs varmış.

ÖLDÜRMEZ AMA SÜRÜNDÜRÜR

Yüzündeki gülme çizgisi yukarıya çıkıyor ve boğazımda müthiş bir yanma müthiş bir acı hissettim. Bir sonraki gün programımı yarıda kestim ve hastaneye gittik. Doktor ‘ Tuğba -Hanım bu öldürmez fakat süründürür’ dedi. Ve ben akşamında hastaneye yattım ve kısmi bir surat felci geçirdim.”