Samsun Tügva'nın Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Tügva'nın Yaz Okulu Kayıtları Başladı

14.06.2017 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

Tügvanın Yaz Okulu Kayıtları Başladı

SAMSUN (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) genel merkezinin koordinesinde illerde bulunan vakıf temsilcilikleri bünyesinde gerçekleşecek yaz okulu programları için kayıtlar başladı.

Haberin Devamı

TÜGVA Samsun Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ardından başlatılacak ortaokul yaz okulu için kayıtların açıldığını belirtti.

Kayıtların 25 Haziran'a kadar süreceği, ardından öğrencilerin güvenli ortamda yatılı ve günübirlik etkinlik programlarına katılabileceklerini bildiren Durmuşoğlu, okulun 3-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşeceği ifade edildi.

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin okullarına katılabileceğini anlatan Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimize yaz tatillerinde okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki, manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri bir yaz okulu ile kamp programı planlıyoruz. Spor aktiviteleri, el sanatları, edep adap sohbetleri, ahlak, iman, siyer, ilahi, marş, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi, tırmanış, doğa ve kültürel geziler, satranç, mangala, paintball gibi programlar uzman hocalar gözetiminde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

TÜGVA olarak geleceğin gençliğinde ahlakıyla, maneviyatıyla ve bilgi birikimiyle yer alıp çevresine farkındalık katacak faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Genel merkezin internet sitesinden başvurular gerçekleşiyor. Genel merkezimiz ve İl temsilciliğimiz den de bilgi alınabilir."