İstanbul Türk Girişimci Kadınların Tasarladığı Uygulama Dünyaya Yayıldı

Türk Girişimci Kadınların Tasarladığı Uygulama Dünyaya Yayıldı

08.06.2017 - 10:50 | Son Güncellenme:

.

Türk Girişimci Kadınların Tasarladığı Uygulama Dünyaya Yayıldı

İki genç Türk girişimcinin tasarladığı Türkiye’nin ilk kadın asistanı, Pepapp yaklaşık 4 bin dünya kentinde kadınlar tarafından tercih ediliyor.
İki genç Türk girişimcinin tasarladığı dijital kadın asistanı uygulaması Pepapp, dünyanın dört bir yanına yayıldı. Kadınların adet ve yumurtlama günlerini takip eden Pepapp, Hollandalı Ideafield şirketinden de 400 bin Türk lirası yatırım aldı.
İçeriği 5 kadın hazırlıyor
Alınan bilgilere göre uygulama, kullanıcısını tanıyan, onunla iletişime geçen ve kişisel tavsiyelerde bulunan bir dost ve asistan. Kadınlara atılan tüm mesajlar, tavsiyeler ve Pepzine isimli blog dahilinde yayınlanan yazılar, konusunda uzman bir jinekoloğun denetimindeki beş kişilik kadın yazar ekibi tarafından hazırlanıyor. Kadınların adet dönemlerinde çok ciddi sorunları olduğunu ancak çoğu kadının bu sorunları kimseyle paylaşamadığını söyleyen Pepapp’ın kurucu ekibi, “Kadınlar bu dönemde daha çok ilgi ve şefkat bekliyor. Pepapp, kadınların dostu ve asistanı olarak hayatlarını kolaylaştırıyor, bir aplikasyondan öte bir arkadaş olarak her daim onların yanında olmayı hedefliyor” ifadelerini kullandılar.
5 yılda 36 dile çevrilecek
Şu anda İngilizce ve Türkçe dillerinde hizmet veren uygulamanın, önümüzdeki 5 yılda 36 dilde hizmet veren bir küresel asistana dönüşeceği aktarıldı.