Gündem İstanbul’da şafak operasyonu

İstanbul’da şafak operasyonu

17.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Topkapı-Esenler-Bağcılar hattında çalışan yolcu minibüslerinin sahipleri ve şoförlerinden, tehditle haraç alıp yaraladıkları iddia edilen organize suç örgütüne yönelik dün sabah saatlerinde bir çok adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.

İstanbul’da şafak operasyonu

Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda Başakşehir, Bahçeşehir, Gaziosmanpaşa ve Esenler’de önceden belirledikleri 13 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. 1’i polis toplam 11 şüpheli gözaltına alınırken yapılan aramalarda 2 tabanca ile 3 pompalı tüfek ele geçirdi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

Topkapı-Esenler-Bağcılar hattında çalışan yolcu minibüsü sahipleri ve şoförlerinden tehditle haraç aldıkları, darp ettikleri, yaraladıkları iddia edilen organize suç örgütü elemanlarına yapılan paskının 4 ay süren istihbarat çalışması ve teknik takibin ardından gerçekleştiği belirtildi.