İstanbul TÜRKİYE 17 ÜLKE ARASINDA DIAMOND ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

TÜRKİYE 17 ÜLKE ARASINDA DIAMOND ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

15.05.2015 - 16:59 | Son Güncellenme:

.

TÜRKİYE 17 ÜLKE ARASINDA DIAMOND ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Dünyanın lider tesis yönetim şirketi ISS, geçtiğimiz hafta Paris’te düzenlenen ISS TMC 2015 üst yönetim toplantısında bir araya geldi. Dünya genelinde ISS’in hizmet verdiği 50’den fazla ülkenin yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ISS Türkiye her yıl verilen Diamond ödülünü, 2014 yılındaki üstün performansı dolayısı ile geçen yıl olduğu gibi tekrar kazandı.
Büyük cirolu ya da 15 bin çalışandan fazla çalışanı olan 17 ülkenin bulunduğu bu kategoride, kazanılması en iddialı ve çekişmeli ödüller arasında yer alan Diamond, 30 bini aşkın çalışanıyla ISS Türkiye’ye gitti.
Her ülkenin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda ISS Türkiye ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.
ISS Türkiye Ceo’su Cavit Habib yaptığı konuşma da; “Sahadaki en uç çalışanımızdan merkez ofisimizde bulunan tüm arkadaşlarımızın emekleri ve katkısı ile bu ödülü alıyoruz. ISS Türkiye’nin tüm çalışanlarını bu ödülden dolayı tebrik eder, hepsine tek tek bu başarıdaki paylarından dolayı yürekten teşekkür ederim” dedi.