Ege Türkiye’nin ilk ve tek romantik oteli Çeşme Sisus’ta ‘Roof bar’ keyfi

Türkiye’nin ilk ve tek romantik oteli Çeşme Sisus’ta ‘Roof bar’ keyfi

13.08.2017 - 04:00 | Son Güncellenme:

Çeşme Dalyanköy’ün o muhteşem manzarasında, caz müzik eşliğinde, özel şarabınızı içerek yorgunluk atabilirsiniz. Ödüllü Sisus Otel, huzur arayan herkesi bekliyor

Türkiye’nin ilk ve tek romantik oteli Çeşme Sisus’ta ‘Roof bar’ keyfi

Sisus Hotel’de çatı katında Roof Bar açıldı. Roof Bar, Dalyan’ın o muhteşem manzarasında caz müzik eşliğinde günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir mekân. Saat 18.00’den itibaren 02.00’ye kadar Roof Bar’da günün keyfini muhteşem manzara eşliğinde adınıza özel şaraplarla birinci sınıf hizmet ve kalite anlayışı ile yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eğlence ve deniz

Adını doğa, tarih, eğlence ve deniz ürünleri ile yıldızı günden güne parlayan antik adıyla Cysus-Çeşme’den alan, Dalyanköy’de sevginin ve aşkın yeni mabedi Sisus Hotel... Sisus, Çeşme’nin Ege’nin en lüks ve klas otellerinin en başında gelir. Yeni yönetim anlayışıyla gerek hizmet kalitesi, gerekse aktivite ve organizasyonları ile üst düzey müşteri kalitesine hitap eder. Türkiye’deki ilk ve tek romantik otel olan ve prestijli tatil anlayışını uluslararası hizmet standartlarında uygulayan tesis, Ceren Group bünyesinde profesyonelce ve yepyeni hizmet anlayışıyla yılın 365 günü misafirlerini ağırlıyor.

Konfor ve huzur

Konfor ve rahatlığın tanımı olarak nitelendirilen değişik kategorilerdeki Feng-Shui ve Reiki’nin huzur ve pozitif enerjisiyle yüklü 82 oda, termal su, tüm dalyana hakim roof bar ve genel mekanlar, ‘Hayal gücünün bittiği yerde Sisus Hotel başlar’ dedirtecek atmosfere sahip. Erken rezervasyon avantajlarıyla dikkat çeken otelde düğün, banket, branch, davet ve organizasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Farklı konsepti ile 25 yıllık işletme tecrübelerini birleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Acar, bu sezondan umutlu olduklarını belirtiyor.

Haberin Devamı

Zirveye taşımakta kararlı

Genel Müdür Ertan Kırelli, Bilkent İşletme mezunu. Uzun yıllar otelcilik sektöründe farklı bölge ve otellerde çalışan Kırelli, Sisus’u da zirveye taşımakta kararlı. Sisus Hotel, bir Ceren Group iştiraki... Ceren Plastik, 1992’de kendi ürettiği ürünlerle Ceren Group’un ilk şirketi olarak faaliyete geçti. Daha sonra oluşturduğu pazarlama ağı ile Ege başta olmak üzere birçok bölgede aktif hizmet vermeye başladı. Bu alanda hızla büyüyen Ceren Group, 2003’te ikinci şirketi olan Gımıllıoğulları’nı kurdu.

Kendi markası olan FORBEST mağazalarının ilkini Karşıyaka Çarşı’da açarak perakende sektörüne adım attı. Bugün Ege’de FORBEST mağaza sayısını 16’ya çıkaran Ceren Group, bu alanda da yatırımlarına devam ediyor.

En iyiler arasında

Sisus Hotel, 2007’de The Trade Leaders Club tarafından dünyanın en iyi otelleri arasında ‘Evrensel Kalite Ödülü’ aldı. Dünyanın en büyük seyahat-yorum sitesi Trip Advisor da 2012’nin en iyi 25 otelinden biri olarak Çeşme Dalyanköy’deki Sisus Hotel’i seçti. Tesis, Türkiye’nin en iyi lüks otelleri arasında altıncı sırada yer aldı. 2013’te ise mükemmeliyet sertifikası ödülüne layık görüldü. Daha önce de en iyi balayı oteli, en iyi butik toplantı oteli dallarında birçok ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Kırmızı koltuk beyaz mobilya

Beyaz renkli mobilyalar, az sayıda seçilerek özenle yerleştirilmiş siyah ve kırmızı renkli koltuklar mekana canlılık verirken adeta içinize ferahlık doluyor. Son derece rahat ve şık dizayn edilmiş odalarda akla gelmeyecek detaylar düşünülmüş.

Ruh ve beden

Güne zinde başlamanız için sunlight kahvaltı salonunda taze mevsim meyveleri ve taze sıkılmış meyve suyu eşliğinde servis edilen Amerikan ve Türk kahvaltısı seçenekleri dışında, arzu ederseniz yöresel lezzetlerden oluşan ürünlerin sunulduğu açık büfe de mevcut.

Oda kapasitesi ile orantılı salonlarda her türlü dış etkenden soyutlanarak moral motivasyonunuzu en üst dereceye çıkarabileceğiniz toplantı sonrası sıradışı bir atmosferde romantizmi vurgulayan gül yaprakları, mum ışığı ve arzuya göre tütsü kokuları arasında masaj, cilt bakımı, aromaterapi, thalatherm yosun-çamur banyosu, pressoterapi, sauna, jakuzi, şok duşları ve Türk hamamı, h2o Wellness Center’da ruh ve beden zindeliğiniz için sizleri bekliyor.