Samsun Türkiye Sandık Başında

Türkiye Sandık Başında

24.06.2018 - 13:17 | Son Güncellenme:

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, oyunu eşi ile kullandı

Türkiye Sandık Başında

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti.

Haberin Devamı

Havza'da 30 bin 216 seçmen, ilçe merkezinde 48 sandıkta oy kullanırken, kırsal mahallelerde de 91 sandık kuruldu.

Belediye Başkanı Murat İkiz de eşi Lebibe İkiz ile sandık başına giderek, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan 1105 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

İkiz, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, "Seçimler için kampanya dönemi bitti ve sandık başına geldik. Millet iradesinin tecelli edeceği seçimlerde hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Seçimler demokratik tercihlerin yansıtıldığı bir durumdur. Demokrasinin iyi şekilde işlediği ülkemizde bu tarz seçimlerle insanlar iradelerini ortaya koyuyor." dedi.

Seçimden çıkacak sonucun tüm İslam coğrafyası adına hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını dile getiren İkiz, "Ülkemizin 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı aşıyoruz. Ülkenin yönetim sisteminin değiştiği tarihi bir olaya şahitlik etmekteyiz. Ülkemiz için en hayırlı sonucun sandıktan çıkacağına inancımız tam. Yeni sistem ve seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.