TV-Rehberi Bayramda kesintisiz dizi keyfi

Bayramda kesintisiz dizi keyfi

16.08.2018 - 11:43 | Son Güncellenme:

En sevilen FOXLIFE dizileri arka arkaya yayınlanan bölümleriyle Kurban Bayramı boyunca kesintisiz dizi keyfi sunuyor.

Bayramda kesintisiz dizi keyfi

Yeni görevlendirildiği hastanede beklemediği bir ortamın içine düşen idealist bir doktorun hayatını konu alan medikal dizi “The Resident”, ilk sezon ilk 5 bölümüyle 18 Ağustos Cumartesi, son 5 bölümüyle, 19 Ağustos Pazar günü saat 15.25’ten itibaren FOXLIFE’ta.

Haberin Devamı

Ryan Murphy ve Brand Falchuk imzası taşıyan ve acil durumlarda ilk müdahaleyi yapmaktan sorumlu olan ekibin risklerle dolu hayatını konu alan “9-1-1”, ilk sezon ilk 5 bölümüyle 25 Ağustos Cumartesi günü, son 5 bölümüyle 26 Ağustos Pazar günü saat 15.25’ten itibaren FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Ciddi bir hayran kitlesi olan ve izlenme rekorları kıran Empire’ın 2. sezonunda Lucious her şeyi riske atacak bir hamle yaparken 17 yıl hapishanede kalan Cookie orada bir konser vermeye hazırlanıyor. “Empire”ın heyecan dolu 2. sezon bölümleri, 20 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da iki bölüm üst üste FOXLIFE ekranlarında.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.