TV-Rehberi Belgesel tutkunları dünyayı beIN IZ HD ile keşfediyor

Belgesel tutkunları dünyayı beIN IZ HD ile keşfediyor

17.04.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

Ses getiren yapımlarıyla belgesel tutkunlarının en çok tercih ettiği tematik kanal olan beIN IZ HD birbirinden keyifli programları ve Nisan ayına özel belirlediği #DünyayıKeşfet konsepti ile belgeselseverlere yayın şöleni sunuyor.

Belgesel tutkunları dünyayı beIN IZ HD ile keşfediyor

Türkiye’nin belgesel ekranı beIN IZ, usta isimlerin imzasını taşıyan programları ile izleyicilerini ekran başına çağırıyor. beIN IZ, her ay için belirlediği konsept çerçevesinde sunduğu yayınlar ile izleyicilerini bambaşka yolculuklara çıkarıyor. beIN IZ’in Nisan ayı konsepti ise #DünyayıKeşfet. Kanal söz konusu içeriklerinin yanı sıra, özel günlerde öne çıkan yapımlarıyla da izleyicilerine sürprizler hazırlıyor.

Haberin Devamı

Belgesel heyecanı tüm hızıyla sürüyor

Nasuh Mahruki’nin “EN” adlı programı Motosikletle Moğolistan ve Wakhan’a izleyicileri götürürken, dünyanın en ilginç coğrafyalarında tura çıkaran “Gezmek için Yaşamak”, uzak diyarların farklı hikayelerini ekranlara taşıyan “Hayal Tadında”, Işıl Bayraktar'ın Hint rüyasına yelken açtığı “Hindistan’da Tek Başına” ve 20 yıldır profesyonel olarak dağ ve doğa rehberliği yapan Bülent Saraloğlu'yla yurt dışında ve yurt içinde ekstrem rotaları keşfe çıkaran “Ne Halin Varsa Gez” programları belgesel tutkunlarına dopdolu içerikler vaat ediyor.

Seyahat etmeyi, yemek yemeyi, farklı mekanları, değişik insanları tanımayı seven iki genç televizyoncu Yiğit ve Eren’in maceralarını ekrana taşıyan “Yolda”, dünyanın en renkli coğrafyalarını tanıtan “Adım Adım Dünya”, daha önce hiç gidilmeyen coğrafyaları ünlü oyuncuların anlatımıyla ekrana getiren “Farklı Rotalar”, Serkan Ercan’ın sınırlar ötesinde, sürprizlerle dolu yolculuğu “Gidiş Dönüş” ve Ayhan Sicimoğlu ile izleyicilerini her ay dünyanın başka bir ülkesinde, farklı bir