TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (17 Nisan Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var? (17 Nisan Çarşamba)

17.04.2013 - 10:36 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (17 Nisan Çarşamba)

Bu akşam hangi diziler var (17 Nisan Çarşamba)

Kuzey Güney

Haberin Devamı

Dizi - 17.04.2013 - 22:15

Cemre, Kuzey’le aralarındaki her engeli kaldırmaya kararlıdır. Şimdi herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarma zamanıdır.Sinanerler tarafından büyük bozguna uğrayan Güney, her şeyini kaybetmenin öfkesiyle daha da tehlikeli bir hale gelir. Barış’tan intikamını almak için yaptığı planı adım adım uygulamaya başlar.

Merhamet

Dizi - 17.04.2013 - 20:00

Recep, Ümmü’nün anlattığı terzi kadın meselesinden kuşkulanıp, kadını takibe alır. Bu gizemli kadın, Recep’i hiç beklemediği bir şekilde, Narin’in karşısına çıkartacaktır. Narin’in çok iyi yerlere geldiğini gören Recep’in yıllar sonra kızına tepkisi ne olacaktır? 2001 Yaslıhan’ında; Şadiyecik, kriz zamanı terzinin yanında yeni bulduğu işine sevinirken, bu işin hiç de düşündüğü gibi olmadığının farkına varmaya başlamaktadır.

Haberin Devamı

Pis Yedili

Dizi - 17.04.2013 - 20:00

Günçiçek'e görücü geleceğini duyan Pis Yedili, bunu engellemek için bir plan yapar. Görücüler gelirken harekete geçecekler ve Günçiçek'lerin evine ulaşmalarına engel olacaklardır. Fakat yaptıkları bir hata başlarına iş açar.Furkan, Elçin ve Ceyhun'un ayrılması için elinden geleni yapar. Elçin'in ailesine gidip, Ceyhun'un aslında Güney'in kuzeni olduğunu söyler. Bunun üzerine aile, Elçin'i İzmir'e halasının yanına okumaya göndermeye karar verir.TNK grubu konser verecektir ve İkoncan’lar biletlerini çoktan almışlardır. Bilet fiyatları yüksek olduğu için Pis Yedili bilet satın alamamıştır fakat buldukları fikir hem konsere gitmelerini sağlayacak hem de ikoncanları rezil edecektir.

Osmanlı Tokadı

Dizi - 17.04.2013 - 22:55

Her şey 28 Mayıs 1453 tarihinde, yani İstanbul'un fethinden bir gün önce başlar. Doğan Bey ve Şahin Bey, İstanbul surlarına dayanan Osmanlı ordusunun birbirine tamamen zıt karakterde iki yeniçerisidir. Tek ortak yönleri ise surlara sancağı diken nefer olmak istemeleridir. Fakat olaylar hiç de bekledikleri gibi gelişmez. Sürekli birbiriyle didişip duran Doğan ve Şahin görev yerlerini terk ederler. Bu hatalarının bedeli pahalıya patlayacaktır.Görev yerlerini terk ettikleri için af ve aman dileyen yeniçeriler her şeye rağmen son bir fırsat isterler. Akşemsettin Hazretleri “o halde beyaz tavşanı takip edin” diyerek onlara hayatlarının fırsatını verir. Ve onları fırsatlar yüzyılına, 21. yüzyıla gönderir.

Haberin Devamı

Sakarya Fırat

Dizi - 17.04.2013 - 19:50

Poyraz Timi Çeliktepe'yi terk etmek üzere valizlerini hazırlarken; Durali Başçavuş da Bakır'a son sözünü söyler ve sonucunu bekler. Ama bu sırada karısı ve karakoldakilerle helalleşir. Kimse Durali'nın bu tavrına bir anlam veremez ama Durali akşam ezanıyla birlikte elinde beylik tabancasıyla tekrar Bakır'ın kapısına dayanır.Osman ise Atabey'de yeni hayatına alışmaya çalışır ama aklında sadece Çeliktepe ve silah arkadaşları vardır.

Yazarlar