TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (28 Şubat Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var? (28 Şubat Perşembe)

28.02.2013 - 10:18 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (28 Şubat Perşembe)

Bu akşam hangi diziler var (28 Şubat Perşembe)

Umutsuz Ev Kadınları

Haberin Devamı

Dizi - 28.02.2013 - 22:30

Yasemin, Sinan’dan evlilik teklifi alacağına emindir ancak, beklediği teklif bir türlü gelmez. Tam da umudunu yitirdiği anda Sinan’ın ona bir sürprizi olacaktır.Zeliş’le Haluk’un başına gelen küçük bir kaza ve bu esnada çekilen uygunsuz fotoğrafları, şantaj malzemesi haline gelir. Elif’in biyopsi sonucu çıkmış ve kanser olduğu kesinleşmiştir. Elif, hastalığını arkadaşlarından saklamaya ve onunla mücadeleye soyunur.

İntikam

Dizi - 28.02.2013 - 20:00

Derin’in aniden, üstelik bir cinayetle karşısına çıkması Yağmur’un tüm planlarını altüst eder. Uzun bir süreden sonra biraraya gelen ikili, önce Adem’in cesedinden kurtulurlar. Fakat Yağmur’un içi hiç rahat değildir. Derin’i güvenli bir yere gönderene kadar, onu gizlemek zorundadır ve yine Hakan’dan yardım ister.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu

Dizi - 28.02.2013 - 20:00

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta:Polat Alemdar’ı Jacob ve adamlarına teslim etmesi gereken Akif, Polat’ın yerine geçer ve kendini feda eder. Jacob ve adamları, Polat Alemdar zannettikleri Akif'e ne yapacak?Hastanede zor saatler geçiren Savcı Leyla, oradan çıkabilecek mi?KGT ekibi, Polat’ın Jacob’a teslim edilmesi emrini veren Sencer için çalışmaya devam edecek mi? Akif’in ihaneti karşısında Sencer ne yapacak?Polat Alemdar, Akif’i kurtarabilecek mi? Akif, Polat'ı nasıl koruyacak?

Ali Ayşe'yi Seviyor

Dizi - 28.02.2013 - 20:45

Müzmin dul Kemal, yeni bir kız isteme macerasına atılır. Ona her zaman eşlik eden oğlu Ali, kızı Ahu ve damadı Yakup, Kemal’le beraber yeni bir olayda alırlar soluğu... İstemeye gittikleri kızı beğenmeyen Kemal, ortalığı birbirine katar. Ev sahibi tarafından fena halde hırpalanan Ali, kız isteme defterinin kapandığını ilan eder.Kemal’in yakın arkadaşı aktör Kayhan, yepyeni bir kısmeti ilan eder. Bin bir yeminle bir daha kız istemeye gitmeyeceğini ilan eden Ali de ikna olur. Türlü türlü badireler atlatılır ve soluk kız tarafının evinde alınır. Ayten ve Kemal, ilk görüşte aşık olmuştur birbirine fakat Ali de Ayten’in kızı Ayşe’ye vurulur ilk görüşte... Kız isteme töreni huzur içinde olacak derken başlarına kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir bela gelir.

Haberin Devamı

Şubat

Dizi - 28.02.2013 - 22:45

Bir yetimhane yangınında yüzünün bir kısmı yanan Şubat, toplayıcılık yaparak geçinen Aziz Bey tarafından kurtarılır. Şubat'ın sahip olduğu bir bilgi ve sahip olduğu güç, kısa sürede Aziz Bey tarafından keşfedilir. Aziz Bey, 20 sene boyunca Şubat'ı gözlerden uzak bir şekilde büyütür. Ta ki Şubat bir gün “gerçek” dünyaya çıkana kadar... Yağmur ise zamanının ünlü doktorlarından Cihan Çankaya’nın kızıdır. Amerika’daki gazetecilik stajının ardından ülkesine dönen Yağmur, bir televizyon kanalında muhabir olarak çalışmaya başlar. Hırslı bir yapıya sahip olan Yağmur, arzuladığı çıkışı bir türlü yakalayamamıştır. Bir gün haber peşinde koşan Yağmur'un yolu bir cinayet mahalinde tesadüfen Şubat'la çakışır ve birbirinden şaşırtıcı olaylar dizisi başlar.