TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? ( 6 Mayıs Pazartesi )

Bu akşam hangi diziler var? ( 6 Mayıs Pazartesi )

06.05.2013 - 11:18 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? ( 6 Mayıs Pazartesi )

Bu akşam hangi diziler var ( 6 Mayıs Pazartesi )

Karadayı

Haberin Devamı

Dizi - 06.05.2013 - 20:00

Mahir’in vurulması, Feride’yi derinden sarsar. Feride, Mahir’i vuranı bulma görevini Turgut’a verir. Bu sırada Kara ailesi Mahir’in tutuklanma emriyle de şoke olur.Turgut, Mahir’in Yasin’le birlikte sevkiyatı kaçırdığını anlar. Feride’nin gözünde kendini aklamak ve Mahir’i karalamak için şaşırtıcı bir tezgâh hazırlar.Mahir’in durumu giderek ağırlaşır. Nazif, oğlu için büyük bir tehlikeyi göze alır. Feride ise aşkına yenik düşer ve Mahir’e veda etmek ister. Mahir, son nefesini verirken yanında Feride vardır.

Yalan Dünya

Dizi - 06.05.2013 - 20:00

Şehmuz, yan daireyi satışa çıkartır. Herkes telaşlanırken, Bora çok rahattır. Evi müşterilere Şehmuz ile dolaştıran Bora’nın yine aklında evden çıkmamak için bin bir plan vardır. Orçun ile Eylem’in barışma ihtimalini hesaplayan Gülistan, bunu önlemek için harekete geçer. Kısa sürede Eylem’i küçük Gülistan’a dönüştürmek için seferber olur.

Haberin Devamı

Fırıldak Ailesi

Dizi - 06.05.2013 - 23:30

Fırıldak Ailesi, Adana'ya, Sabri'nin asker arkadaşının oğlunun düğününe gitmeye karar verir. Düğünde Orhan'ın ikram ettiği limonata onlara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

Yer Gök Aşk

Dizi - 06.05.2013 - 20:45

Sevda konağa döner. Huzurunun kaçmaması için Sultan’ın her dediğini yapacaktır. Sultan, Sevda’ya planını ince ince uygulatmaya başlar. Herkes Sevda’nın hamile olduğunu öğrenir. Konakta şenlik havası vardır. Ne var ki, Hasan bir dakika bile gözünü Sevda ve Sultan’dan ayırmamaktadır…Ali Ömer ve Sevda doktora giderler. Bebeklerinin kalp atışını dinlerlerken, olanlardan habersizdirler. Sultan planını büyük bir keyifle uyguladığını düşünürken, Mehmet’in sorduğu soru bütün keyfini kaçıracaktır...

Leyla ile Mecnun

Dizi - 06.05.2013 - 22:40

Mecnun Leyla'nın iyiliği için onu unutmaya karar verir. Herkesle tek tek dertleşir. Leyla'yı unutması için başka kızlarla görüşmesini öğütler çevresindekiler. Suna ise bu durumdan yararlanıp Hidayet'le Leyla'yı yakınlaştırmaya çalışır.İsmail bir otomobil galerisinde çalışmaya başlar. Leyla ise iş aramaktadır. Yavuz ve Eylül de evlilik için adımlar atmaya başlarlar. İş, gelinlik ve oturabilecekleri bir ev bulurlar. Erdal kendini delilerin liderliğini yapmaya iyice kaptırınca olaylar karışır.

Haberin Devamı

Beni Böyle Sev
Dizi - 06.05.2013 - 19:50
Ömer ile Ayşem, Nezih'in bildikleri evde mecburi ikametlerini sürdürmektedirler. Ömer, bir yandan okula devam edip bir yandan da bir an önce para biriktirerek Ayşem'e rahat bir hayat sunabilmenin yolunu aramaktadır. Ayşem ise evini çekip çevirmekle sınavları bir arada idare edebilmenin zorluğunu yaşamaktadır.Tam da bu günlerde İstanbul'a gelmiş olan Nail, Ayşemleri ziyaret edecektir. Ayşem babasına, oturdukları evin kendilerinin olduğunu söylemek zorunda kalır.

Yazarlar