TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (8 Nisan Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var? (8 Nisan Pazartesi)

08.04.2013 - 10:41 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (8 Nisan Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var (8 Nisan Pazartesi)

Yalan Dünya

Haberin Devamı

Dizi - 08.04.2013 - 20:00

Birbirinden çok zıt ve farklı iki aile, bir takım tesadüfler sonucu Cihangir’in göbeğinde; yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkum olunca iki taraf için de artık her gün yepyeni bir macera ve beklenmedik sürprizlerle doludur.

Fırıldak Ailesi

Dizi - 08.04.2013 - 23:30

Senaryo ve proje dramaturgisi ile Coşkun Irmak'ın ve çizgileriyle ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu'nun hayat verdiği Fırıldak Ailesi. orta sınıf bir ailenin hikayesini anlatıyor.Sürekli başını belaya sokan Baba Sabri ve denge unsuru Anne Yıldız Fırıldak'ın 3 çocukları var. Aklı havada, haylaz oğulları Zeki, hayalperest kızları Afet ve daha yeni yeni konuşmaya başlayan bebek Tosun... Dizide evin gizli otoritesi ise anneanne Dürdane...Dizide Yıldız karakterini Demet Akbağ, Sabri'yi ise Bülent Kayabaş seslendiriyor.

Haberin Devamı

,

Karadayı

Dizi - 08.04.2013 - 20:00

Adliyenin önünde kurulan tuzak, duruşmadaki tüm dengeleri değiştirir. Nazif’in kurtuluşu komaya giren Geveze Ahmet’in yaşamasına bağlıdır. Mahir’in babasına siper olması ise gözlerden kaçmaz.Turgut, duruşmada sürpriz kozunu oynar. Mahir, ilk defa babasının sırları olduğunu öğrenir. Dava, Mahir’in annesi Nihan’da düğümlenir. Mahir, geçmişin sırlarını aydınlatmak için annesinin karşısına çıkar.Feride, babasıyla Mahir arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mahir, Feride’yi yalnız bırakmaz. Mahir ve Feride, geceyi birlikte geçirir. Mehmet Saim ise Mahir’le ilgili şok edici bir gerçeğe ulaşır.

Yer Gök Aşk

Dizi - 08.04.2013 - 20:45

DNA raporunda Yusuf Ziya’nın Yusuf’un oğlu olduğu yazmaktadır. Sultan ve Sevda şoke yaşarken, herkes rahatlamıştır. Sevda DNA raporunun sonucunu Ali Ömer’in değiştirdiğini düşünürken, Sultan da Hamiyet’in işi olduğundan şüphe duyar. Münevver’in ısrarıyla tekrar konağa yerleşen Sultan, raporunun sahte olduğundan emin, gerçeği çıkarmaya yemin eder...

Leyla ile Mecnun

Dizi - 08.04.2013 - 22:40

Usta oyuncu Ayşen Gruda, Suna Turna olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Gruda, Leyla ile Mecnun'da Hidayet'in annesi olarak yer alıyor. Birdenbire mahalleye gizemli bir şekilde gelen Suna Turna, güçlü bir kadındır. Oğlu Hidayet’in aksine hazırcevap, iş bitirici ve yeri geldiğinde acımasız, oğlunun ve kendisinin önüne çıkan engellerden kurtulmak için her şeyi yapabilecek bir annedir.Mecnun bir süredir Leyla'nın her dakika yanındadır. Leyla'nın bütün işleri, Mecnun'un kıskançlığı yüzünden mahvolmaktadır.

Haberin Devamı

Beni Böyle Sev

Dizi - 08.04.2013 - 19:50

Ayşem ile Ömer, hala kalacak bir yer bulamamışlardır. Gecenin sonunda birazcık uyuyup dinlenebilmek niyetiyle okula gelirler. Ancak uyandıklarında onları bir sürpriz beklemektedir.Oğlunun Safiyelerde kaldığını duyan Nadide, ani bir kararla Safiye'yi ziyaret eder ve ona şaşırtıcı bir teklifte bulunur.Ömer'in babası Reha, oğlunu evlendiğine pişman etmeye ve ona geri adım attırmaya kararlıdır. Planlarını bir an önce devreye sokmak için Nezih’i sıkıştırır. Ancak Nezih bu durumdan hiç hoşnut değildir. Haluk’un, iki arada kalmış halde kaygılanan Nezih’e, parlak bir önerisi vardır.

Haberin Devamı

Yazarlar