TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (8 Şubat Cuma)

Bu akşam hangi diziler var? (8 Şubat Cuma)

08.02.2013 - 10:32 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (8 Şubat Cuma)

Bu akşam hangi diziler var (8 Şubat Cuma)

Arka Sokaklar

Haberin Devamı

Dizi - 08.02.2013 - 20:00

Atakan, babasından kalan şirkette annesi ile beraber çalışmaktadır. Atakan’ın iki asistanının peş peşe ölü bulunması dikkatleri çeker. Zeynep bu konuyu çözmek için gizli göreve girer. Atakan’ın şirketinde asistanı olarak çalışacaktır. Atakan’ın yakın arkadaşı olan Erkut ile aralarında eşcinsel bir durum olduğu ortaya çıkar. Zeynep yaptığı araştırmalar sonucu Erkut ve Atakan’ın ilişkisini çözer ancak Erkut’ta Zeynep’i ortadan kaldırmanın peşindedir.

Dila Hanım

Dizi - 08.02.2013 - 20:00

Rıza'nın kendisi için hazırladığı sürpriz Dila'yı çok mutlu eder. İkisi sonuçları ne olursa olsun en kısa zamanda evlenmeye karar verirler.Torun sevinci yaşayan Seyit Bey kutlama için bir yemek verir. Fakat bu kutlama büyük bir faciayla sona erecektir.Rıza ile Dila'yı ayırmak için her yolu deneyen Melike Hanım'ın eline hiç beklemediği anda büyük bir koz geçer.

Haberin Devamı

Huzur Sokağı

Dizi - 08.02.2013 - 20:00

Feyza ve ailesi, zor günler geçirmektedir. Evlerinden taşınmanın üzüntüsünü yaşarken Bilal’in huzur sokağında bulduğu ev sayesinde yeniden hayata tutunmayı başarır. Selim ve Kerim’in kardeş olduklarını öğrenen Bilal, bu konuda Feyza’yı uyarır. Öte yandan Emre’yi başka bir kızla birlikte gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Saadet, Şükran’ın evlilik konusunda acele davranmamasını ister. Emre, Şükran’ı etkileyebilmek için elinden geleni yapacaktır. Okula geri dönen Bilal için ise eğitim hayatında yeni bir sayfa açılmaktadır.

Harem

Dizi - 08.02.2013 - 20:45

Sarayda yalnız kalamadıkları gerekçesiyle beraber pikniğe gitme kararı alan Küçük Esat ve Abide’nin konuşmasına tanık olan Bihter, Esat’ın kızlarını bahane ederek pikniğe çıkmalarını engeller.Maça kızı tarafından saraydan kovulan Ulan Bator ve Babayın Kemiği ise Küçük Esat’ın sarayına sığınırlar. Ulan Bator’dan kurtulmak için Maça Kızı’yla aralarını düzeltme işi de böylelikle Küçük Esat’a kalır.Diğer yandan Zehire Sultan’a yaranabilmek için oğlu Vekilcan ile ilgilenmeye başlayan Çıngıraklı, çocuğu kaybedince ne yapacağını şaşırır.

Haberin Devamı

Böyle Bitmesin
Dizi - 08.02.2013 - 19:55
Yusuf'la karşılaşmamak için, Aile Masası'ndan istifa eden Nazlı, arşiv odasında çalışmaya başlar. Nazlı'nın kaçış olarak bulduğu bu yöntem, Nisa'yı kızdırır ve her ikisine de ders vermek için uzun bir izne çıkar.Nazlı, üç ay önce Aile Masası'na gelen ve arşiv dosyasına kaldırılan bir mektup bulur. Gülsüm'ün mektubunu, tesadüfen orada bulunan Zeliha da görür. Nazlı ve Zeliha, apar topar Gülsüm'ün köyüne doğru yola çıkarlar.