TV-Rehberi Çok beğenilen o kitabı dizi olacak

Çok beğenilen o kitabı dizi olacak

11.08.2009 - 17:02 | Son Güncellenme:

Buket Uzuner'in 'Kumral Ada Mavi Tuna' kitabı dizi oluyor.

Çok beğenilen o kitabı dizi olacak

NTV'de Yekta Kopan ve Burcu Esmersoy'un sundukları 'Yaz Gecesi Şovu'na konuk olan Yazar Buket Uzuner, izleyenlere bir müjde verdi.

Haberin Devamı

Yazarın çok beğenilen kitaplarından birisi olan 'Kumral Ada Mavi Tuna' bir televizyon dizisine konu olacak.

Geçen haftalarda bir görüşme yaptıklarını ifade eden Uzuner, "Kumral Ada Mavi Tuna'yı dizi film yapmak isteyen bir dizi film ekibinden davet aldım, gittim, konuştum. Ne aşamada şu anda bilmiyorum. Herhalde senaryo çalışması yapıyorlar" diye konuştu.

Romanın çok zor ve çok katmanlı olduğunu vurgulayan Buket Uzuner, "Nasıl yapacaklar bilmiyorum ama duyan herkes çok heyecanlanıyor" dedi.

Buket Uzuner, hikayede süpervizörlük tarzı bir koşulu da olduğunu belirterek "Tabi sonuçta diziler çok farklı bir mantalite ile çekiliyor. Bazen bizde özellikle çok uzatılıyor, sündürülüyor falan. O bir cinnet hali. Kabul etmem bunu, bir cinnet hali diye düşünüyorum ama çok istiyorum" diyerek kendisinin de çok hevesli olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

"İyi bir film olsun, iyi bir dizi olsun ben de seyredeyim" diyen Buket Uzuner, castla ilgili olarak kendisinin de fikrinin alınacağını ifade ederek sokakta çok Ada ve çok Tuna gördüğünü de söyledi ve dizinin kış sezonunda yayınlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.

Sizce bu dizinin kadrosunda hangi oyuncular olmalı? Hep birlikte tartışıyoruz....


Yazarlar