TV-Rehberi Da Vinci’den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan televizyon programı!

Da Vinci’den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan televizyon programı!

24.09.2018 - 14:02 | Son Güncellenme:

Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci Televizyon Kanalı’nın çocuklar için hazırladığı yeni bilim programı Görevimiz: İnsan Vücudu ile çocuklar, insan vücudunu eğlenceli bir şekilde öğrenirken doktorluk mesleğini yakından tanıyorlar.

Da Vinci’den çocuklara doktorluk mesleğini tanıtan televizyon programı

Görevimiz: İnsan Vücudu programında, birbirinden zeki ve eğlenceli ikiz doktor kardeşler Chris ve Xand van Tulleke tıp bilimini, biyolojinin büyüleyici dünyasının yardımıyla vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepkiler verdiğini yakından inceleyerek çocuklara anlatıyorlar.

Haberin Devamı

Çocuklar, bu programda gerçek hastalarla ilgilenip, insan vücudunu keşfederken doktorluk mesleğini de yakından deneyimliyorlar. Kırılan kemikler görüyor, kaslarını, organlarını tanıyor ve birçok sıra dışı durumla karşılaşarak neler yapılabileceğini öğreniyorlar. Birbirleri üzerinde çeşitli deneyler de yapan çocuklar, eğlenceli bu yeni bilim programında kendilerinin bile bilmediği birçok şey keşfediyor ve doktorların hayıtımızdaki yerini görüyorlar.

100’den fazla ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü eğitim içerikleri ile tanınan Da Vinci’nin çocuklara doktorluk mesleğini gösteren ve vücutlarıyla ilgili her şeyi keşfetmelerine imkan sunan Görevimiz: İnsan Vücudu’nun yeni bölümleri 24 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 16.30’da Da Vinci Televizyon Kanalı’nda çocuklarla buluşacak.