TV-Rehberi Digiturk ile CBS içerik anlaşması yaptı

Digiturk ile CBS içerik anlaşması yaptı

05.07.2018 - 10:49 | Son Güncellenme:

Söz konusu anlaşma, 2018-2019 sonbahar döneminde yayına girecek yeni diziler “FBI” ve “A Million Little Things” ile birlikte, yayınları hali hazırda devam eden ‘SEAL Team”, “Instinct” ve “SMILF” dizilerini kapsıyor.

Digiturk ile CBS içerik anlaşması yaptı

CBS Studios International ve Türkiye’nin lider dijital yayın platformu Digiturk, yeni bir münhasırlık anlaşmasına imza attıklarını duyurdular.

Haberin Devamı

Anlaşmanın bir parçası olarak Digiturk’ün eğlence kanalları, CBS Studios International’in CBS Television Network, The CW ve ABD’nin beğeniyle takip edilen kablo ağı SHOWTIME için ürettiği içerikler de dahil olmak üzere en yeni dizilerini münhasır olarak yayınlanacak.

Digiturk üyelerinin beğenisine sunulacak yeni diziler arasında Dick Wolf prodüksiyonu olan drama dizisi FBI, CBS’in komedi dizileri HAPPY TOGETHER ve NEIGHBORHOOD, CW’un yeniden başlayan CHARMED dizisi, SHOWTIME’ın ESCAPE AT DANEMORRA dizisi ile ABC Network için hazırlanan “A MILLION LITTLE THINGS” yer alıyor.

CBS Studios International Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Armando Nuñez, Digiturk ile imzalanan anlaşma konusunda şunları söyledi: “Bu, çok önemli bir pazarın lideri konumdaki bir platformla imzaladığımız çok önemli bir anlaşma. Yeni içeriklerimizin çeşitliliği ve zenginliğinin, Digiturk gibi yayın platformlarına, üyelerini artırma yönünde değerli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.”

Haberin Devamı

Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, konu ile ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Türkiye’nin lider ve sektöründe öncü pay TV platformu olarak, dünyaca ünlü CBS Stüdyoları ile bu önemli anlaşmaya imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Portföyümüzü zenginleştirmek ve dünya çapında en kaliteli içerikleri üyelerimize ulaştırmak üzere yatırımlarımızı güçlendirerek sürdürüyoruz. Bu bağlamda, CBS ile anlaşmamız kapsamında yer alan seçkin dizilerin izleyicilerimizi heyecanlandıracağını ve hiç kuşkusuz ki iş hedeflerimize de hizmet edeceğini düşünüyorum.”