TV-Rehberi Dört umutsuz ev kadını aranıyor!

Dört umutsuz ev kadını aranıyor!

23.08.2010 - 10:31 | Son Güncellenme:

Yapımcılar, reyting alsa da almasa da yabancı dizilerden vazgeçmiyor.

Dört umutsuz ev kadını aranıyor

Küçük Sırlar adıyla ekrana gelen ‘Gossip Girl’den sonra ‘Desperate Housewives’ın da Türk versiyonu çekilecek

Haberin Devamı

Yabancı formatlı diziler, ekranların vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Daha çok geçtiğimiz dönemlerde büyük bir başarı yakalayan yabancı formatlı diziler, yeni sezonda yapımcıları hüsrana uğrattı. Yurt dışından ithal dizilerden yeni sezon için çekimleri yapılan ve beklenen reytingi alamayan ‘Mükemmel Çift’ ve ‘Cuma’ya Kalsa’ gibi diziler yayından kaldırılsa da yapımcıların yabancı formatlı dizilere ilgisi azalmıyor. Ünlü Amerikan dizisi ‘Gossip Girl’den sonra, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan ‘Desperate Housewives’ın da (Umutsuz Ev Kadınları) yerli versiyonu çekiliyor. Ünlü dizinin yerli versiyonunda kimlerin oynayacağı şimdiden büyük merak uyandırdı.

DÖRT UMUTSUZ EV KADINI ARANIYOR

Haberin Devamı

Fox TV’de ‘Umutsuz Ev Kadınları’ adıyla yayınlanması planlanan dizinin cast çalışmaları sürüyor. Dört umutsuz ev kadını için Hande Ataizi, Ayşe Tolga, Berna Laçin ve Deniz Akkaya gibi isimlerin öne çıktığı iddia ediliyor.

Gossip Girl’e Türk ayarı

Dünyada gençlik dizileri arasında en çok izlenen dizilerden biri olan Gossip Girl’ün Türk versiyonu da ‘Küçük Sırlar’ olarak çekiliyor. Başrollerinde Sinem Kobal ve Burak Özçivit’in rol aldığı ‘Küçük Sırlar’ İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının, daha önce hiç anlatılmadığı kadar cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor.