TV-Rehberi Dünya Kupası TRT World ekranlarında

Dünya Kupası TRT World ekranlarında

13.06.2018 - 15:23 | Son Güncellenme:

Spor hikayelerine farklı bir bakış açısı ile yaklaşan TRT World ekranının iddialı spor programı ‘Beyond The Game’, 14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da gerçekleştirilecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nı kapsamlı bir şekilde ekrana getirecek.

Dünya Kupası TRT World ekranlarında

Futbolseverlerin merakla beklediği Dünyanın en büyük spor etkinliği 2018 FİFA Dünya Kupası 14 Haziran Perşembe günü ev sahibi Rusya ile Suudi Arabistan arasında oynanacak maçla başlayacak.

Haberin Devamı

Spor hikayelerine farklı bir bakış açısı ile yaklaşan TRT World ekranının iddialı spor programı ‘Beyond The Game’ bir ay sürecek olan turnuvayı geniş kapsamda ele alacak.

Turnuvayı TRT World’ün Spor Sunucusu ve muhabirleri Paul Scott ve Lance Santos başta olmak üzere 6 kişilik bir ekip takip edecek.

TRT World Ekibi turnuva boyunca Rusya'nın dört bir yanına seyahat ederek, maçlarda öne çıkan anları, takımlara dair en derin analizleri ve güncel bilgileri ekrana taşıyacak.

TRT World Yürütücü Yapımcısı Tim Hardingham Dünya Kupası için yayın planlamasına çok titiz hazırlandıklarını vurgulayarak “İzleyicimize uluslararası haberlerde bulunabilecek en ilgi çekici ve farklı içeriği sağlamak için TRT Spor kanalı ile iş birliği içinde çalışıyoruz. TRT World tarihinde ilk kez futbolun en büyük sahnesini bu denli geniş kapsamda ele alacağız.” dedi.

Haberin Devamı

‘Beyond the Game’ Dünya Kupası’na damga vuracak tüm hikayeleri, hafta içi her gün Türkiye saati ile 23.30’da TRT World ekranlarında sporseverler ile buluşturacak.