TV-Rehberi Ezel'de yürek burkan ölüm!

Ezel'de yürek burkan ölüm!

15.03.2011 - 11:15 | Son Güncellenme:

Ezel'in bu akşam yayınlanan bölümünde bir kişi diziye veda etti.

Ezelde yürek burkan ölüm

Ezel'de diziden ayrılan isim Selma oldu. Kızı Azad'ın düğününde Kenan'ın adamları tarafından öldürülen Selma'yı önce Ezel gördü. Kalbinden vurulan Selma için, en büyük hayal kırıklığı ise Ramiz'e aitti. Senelerdir sevgisini tam olarak gösteremediğini düşünen Ramiz, yazdığı not ve aldığı gerdanlıkla Selma'ya sürpriz hazırlamıştı. Selma Ramiz'in cebinde hediyeyi görmüş ama belli etmemişti. Selma öldüğünde yanına giden Ramiz, Selma'nın cansız bedeninin östüne gerdanlığı, avuçlarına notu bıraktı. Annesinin ölümü üzerine düğününde bayılan Azad eşi Ali'nin kollarında yatarken dizi sona erdi.

Haberin Devamı

Dizinin bu bölümünde Kenan'ın Selma'ya tecavüz ettiği ve Selma'nın hamile kaldığı ortaya çıktı. Flashbackler Selma Kenan'la nikaha hazırlanırken son buldu. Önceki bölümlerde Kenan ve Selma'nın evlendiği ortaya çımıştı. Şimdi merak edilen ise o çocuğun Azad olup olmadığı...

Dizideki diğer gelişmelerden biri de Ezel ile Eyşan cephesindeydi. Eyşan Kenan'ın evlenme teklifi için süre istedi, Ezel ise Eyşan'a karşı hala bir şeyler hissettiğini anlasa da bu aşkı yenmek için açık açık Bade'den destek istedi.