TV-Rehberi İlker Ayrık yeni programlarıyla 7'den 70'e herkes için ekranlarda!

İlker Ayrık yeni programlarıyla 7'den 70'e herkes için ekranlarda!

12.07.2017 - 11:43 | Son Güncellenme:

Ekranların en sevilen yüzlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, birbirinden eğlenceli iki farklı programla 7’den 70’e tüm izleyiciler için FOX’ta! İlker Ayrık, her gün ana haber bülteni öncesinde yayınlanan skeç programı “Saatli İlker Ayrık Takvimi” ve çocukların birbirinden eğlenceli şovlar sergilerken ailelerinin de onlarla birlikte olacağı şov programı “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız” ile ekranlarda izleyicilerle buluşuyor.

İlker Ayrık yeni programlarıyla 7den 70e herkes için ekranlarda

Gerçekleştirdiği projelerle izleyicinin büyük beğenisini kazanan ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık’ın FOX ekranlarındaki iki programının da yapımcılığını; 2015 yılında İlker Ayrık, Serhat Sarı ve M. Serdar Fırat tarafından kurulan Pervasız Yapım üstleniyor.

Haberin Devamı

Hepimizin çocukluktan beri bildiği “Saatli Maarif Takvimi”ni “Saatli İlker Ayrık Takvimi” olarak yeniden canlandıran başarılı oyuncu, programda farklı karakterlere hayat veriyor. Günün takvimiyle yüzleri güldüren skeç programı, Ayrık’ın sunumu ve birbirinden eğlenceli tiplemeleriyle haftanın 7 günü ana haber bülteni öncesinde FOX’ta ekrana geliyor. Programda sunucu İlker Ayrık yine kendisinin canlandırdığı tiplemelere pas atıyor ve takvim üzerinden günün eğlencesini çıkarıyor. “Günün yemeği”nden, “tarihte bugün”e ve “püf noktası”na kadar birçok bölümle seyirci karşısına çıkan “Saatli İlker Ayrık Takvimi”, eğlencesi ve tarzıyla ailenin en küçüğünden en büyüğüne kadar herkese hitap ediyor…

Aile boyu eğlencenin beş yıldızlı şov programı “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız” ise önümüzdeki günlerde yine FOX’ta başlayacak. Sevilen sunucu İlker Ayrık, evlerimize artık çocuklarla birlikte konuk olacak ve çocuklara “Sahne artık sizin!” diyecek. Yaptıklarıyla evdekileri şaşırtan, okulda dikkat çeken, kendine hayran bırakan her çocuk yeteneğini ve muhteşem özelliklerini “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız” ile gösterecek. Ama “İlker Ayrık’la 10 Numara 5 Yıldız” bir yarışma değil, burada her çocuk “10 numara!” Ailelerin de çocuklarıyla birlikte yer alacakları program için fox.com.tr adresinden başvurular devam ediyor.