TV-Rehberi İspanya- İrlanda Cumhuriyeti Maçı ne zaman?

İspanya- İrlanda Cumhuriyeti Maçı ne zaman?

14.06.2012 - 16:28 | Son Güncellenme:

EURO2012 C Grubu ikinci karşılaşmasında İspanya, İrlanda Cumhuriyet ile karşı karşıya gelecek

İspanya- İrlanda Cumhuriyeti Maçı ne zaman

İlk maçlar sonunda 1 puanı bulunan İspanya ve puansı İrlanda karşılaşması TSİ 21:45'te başlayacak.Maç TRT 1'den naklen yayınlanacak...

Haberin Devamı

EURO2012 C Grubu ikinci karşılaşmasında İspanya, İrlanda Cumhuriyet ile karşı karşıya gelecek. İlk maçlar sonunda 1 puanı bulunan İspanya ve puansı İrlanda karşılaşması TSİ 21:45'te başlayacak.

Polonya'nın Gdanks kentindeki Arena Gdanks'ta oynanacak zorlu 90 dakikada Portekizli hakem Pedro Proença düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Santos gerçekleştirecek.

İspanya Milli Takımının deneyimli kalecisi İker Casillas ve golcü oyuncusu Fernando Torres, Avrupa Şampiyonası finallerinde 9 kez forma giydi. Bu iki oyuncu 1 maça daha çıkarlarsa Rafael Gordillo"ya ait 10 maçlık rekora ortak olacaklar. Rafael Gordillo Euro 1980, Euro 1984 ve Euro 1988"de toplam 10 maçta İspanya forması giymiş ve bu alanda ilk sırada yer almıştı.

Haberin Devamı

KORNER KISIRI İRLANDA

Euro 2012 ilk maçları sonunda en az korner atan takım İrlanda Cumhuriyeti oldu. İlk maçta Hırvatistan karşısında sadece 1 kez ( 90.dakikada kullanıldı) korner atan İrlanda Cumhuriyeti bu alanda son sırada yer alırken İspanya 7 korner ile en çok ilk 5 takım arasında yer almıştı.

MUHTEMEL 11'LER

İSPANYA:Casillas

Juanfran

Sergio Ramos

Arbeloa

Alba

Iniesta

Xavi

David Silva

Fabregas

Xabi Alonso

Torres

İRLANDA CUMHURİYETİ:Shay Given

St Ledger

O'Shea

Dunne

Ward

Whelan

McGeady

Duff

Andrews

Keane

Long

STAT: Arena Gdansk (Polonya)

SAAT: 21:45

HAKEM: Pedro Proença

YAYIN: TRT 1

Yazarlar