TV-Rehberi Masterchef altıncı sezonuyla 24Kitchen’da

Masterchef altıncı sezonuyla 24Kitchen’da

30.01.2018 - 09:07 | Son Güncellenme:

Amerika’nın en iyi amatör şefini arayan Gordon Ramsay ve Christina Tossi, Masterchef’in 6. sezonuyla 1 Şubat’tan itibaren hafta içi her akşam saat 20.00’de 24Kitchen’da!

Masterchef altıncı sezonuyla 24Kitchen’da

Dünyaca ünlü ödüllü şef Gordon Ramsay ve ünlü pasta şefi Christina Tossi’nin Amerika’nın en yetenekli amatör şefini bulmak için yola çıktıkları dünyanın en sevilen yemek yarışması Masterchef 6. sezonuyla 24 Kitchen ekranlarına geliyor. Sınırları zorlayan ve her seferinde daha iyisini bekleyen ikili, Amerika’nın dört bir yanından seçilen amatör şefleri zaman zaman gizemli malzemelerle, zaman zaman da profesyonel mutfaklarda eleme testlerine tabi tutuyor; stres altında yaratıcılığını ve becerilerini en iyi şekilde ortaya koyan yarışmacılar büyük ödüle bir adım daha yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Dünyayı kasıp kavuran ve yaratıcılığın sınırlarının zorlandığı Masterchef 6. sezon bölümleriyle 1 Şubat’tan itibaren hafta içi her gün saat 20.00’de 24Kitchen’da!

Dünyaca ünlü şefleri ve kaliteli içerikleriyle bir yemek kanalından çok daha fazlası olan 24Kitchen D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.