TV-Rehberi Öyle Bir Geçer Zaman Ki tam not aldı!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki tam not aldı!

05.09.2012 - 10:05 | Son Güncellenme:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yeni sezon bölüm nefes kesti

Öyle Bir Geçer Zaman Ki tam not aldı

Şimdiden gelecek hafta yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

Öyle bir geçer zaman ki dizisi yeni sezon çok iyi hazırlanmış. Geçen sezona göre, yeni bölümde uzun yıllar geçtiğini ve herşeyin değiştiğini görüyoruz. Yeni sezonda öyle bir geçer zaman ki gelişmeler şöyle oldu;

Mete Müziği bırakmış ve olgunlaşmış

Geçen sezon bölümlerinde herkes Mete'nin büyük bir şarkıcı olduğunu düşünmekteydi. Fakat yeni sezonda müziği bırakmış, Şöhreti bırakmış, zenginliği bırakmış ve çılgınlık zamanları bitmiş olgunlaşmış bir Mete karşımıza çıktı. Devamlı dalgın, düşünceli ve Kardeşi osman'ı korumak için elinden geleni yapan bir yetişkin olarak dizisideki rolüne devam ediyor.

Hakan Hapishaneden çıktı

Öyle bir geçer zaman ki dizisinde Berrin'in eski kocası olan Hakan yeni sezonda yaşlanmış olarak ve hapishane onu bitirmiş olarak karşımıza çıktı. Hapishanede yıllarca yatma sebebi ise Babasını vurması ve hapishanede bir başkasını öldürerek cezasının uzaması olmuş.Ahmet ile Berrin beraber yaşamaya devam ediyor. Hakan'ın kızı olan Zehra, babasının ahmet olduğunu bilmektedir. Ahmet zenginleşmiş bir görüntü ile karşımıza çıktı.

Haberin Devamı

Osman Lise çağlarına gelmiş

Öyle bir geçer zaman ki dizisinin şeker osman'ı büyümüş ve lie çağına gelmiş olarak karşımıza çıktı. Sağ-Sol çatışmaları arasında okuluna gidip gelmeye çalışıyor.

Aylin ölmüş, Soner bunalımda

Aylin doğum yaptıktan sonra vefat etmiş, bir kız çocuğu dünyaya getirmiş olarak diziden ayrıldığını gördük. Soner ise yurt dışında olduğunu ve kimse ile görüşmediğini gördük. Aylin kızı, anneannesinde kalıyordu ve son doğum gününde Soner'in gelmesini cemile çok istiyordu. Süleyman, çok güzel bir taktik ile soneri gelmeye ikna etti. Kızı ile Soner'in bir araya geleceğine soner, kızına baktıkça aylini hatırladı ve buluşacağına oradan kaçmayı tercih etti.

Cemile Aynı işine devam ediyor

Cemile önceki sezondaki işine devam ediyor. trikotaj işinde kendi iş yeriinin sahibi olmuş kendi yağında kavrulan bir iş kadını olarak karışımıza çıktı. Yine bütün dertler ile savaşan, güçlü bir kadın olarak durmaya devam ediyor.

Öyle bir geçer zaman ki yeni sezon yeni bölüm tam not aldı. Yeni bölüm şimdiden heyecanla bekleniyor.

Yazarlar