TV-Rehberi "Şansa Bak" TV'de ilk kez FOX'ta

"Şansa Bak" TV'de ilk kez FOX'ta

14.08.2018 - 14:36 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini Bora Onur’un üstlendiği, başrollerini Ceyhun Fersoy, Hakan Bulut, Kazım Can Doğan, Büşra Çam, Aysun Tekeli, Aybar Taştekin ve Can Alibeyoğlu’nun paylaştığı “Şansa Bak” filmi, 16 Ağustos Perşembe saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Şansa Bak TVde ilk kez FOXta

TV’de ilk kez yayınlanacak olan komedi filminde; Ömer (30) ve Cengiz (29) kardeşler, bir süredir mirasın peşindedir. Bu sevdayla köyde kazmadık köşe, delmedik tepe bırakmayıp, sayısız kere karakolluk olurlar. Köyün imamı olan babaları Kazım (55), bu duruma daha fazla katlanamaz ve oğullarını köyden sürer. Kardeşler İstanbul yoluna düşerler.

Haberin Devamı

İstanbul’da ilk olarak bir dükkan, sonra da başlarını sokacakları bir ev tutarlar. Evin sahibesi Nurten (50)’in kızları Serpil (26) ve Gül (25)’e ilk görüşte aşık olurlar. Aşk hayatları ummadıkları kadar iyi giderken, iş hayatları tam tersi berbattır. Köyden arkadaşları olan ve İstanbul’da muhasebecilik yapan Cengiz’in, dayıları Mehmet’in üstüne katakulliyle açtığı şirket, çekilen kredileri ödemeyecek kadar kötü durumdadır. Tüm bunların üzerine, aşık oldukları kızlara talipler gelmeye başlar. Nefes aldıracak bir iş gelir ama Ömer’in kumar tutkusu yüzünden aldıkları peşinat aynı gün “hiç” olur.

Banka borcu, sevgililerini kaybetme korkusu, kumarda kaybedilen peşinat derken, bizimkiler iyice köşeye sıkışır.