TV-Rehberi Sekiz, Ezel'e dönsün mü?

Sekiz, Ezel'e dönsün mü?

12.10.2010 - 12:39 | Son Güncellenme:

"Ezel" hayranları dizinin birkaç bölümünde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ'un "Sekiz" karakteriyle tekrar diziye dönmesini istiyor.

Sekiz, Ezele dönsün mü

Sinemalar.com üzerinde gerçekleştirilen anket Ezel izleyicilerinin Sekiz karakterini sevdiğini ortaya çıkardı. Bir hafta süren Ezel anketine katılan on bine yakın üye, dizinin bu sezon en çok ilgi çeken karakteri olan Sekiz’in diziden gitmesini istemediğini belirtti.

Haberin Devamı

“Sekiz, dizide kalmalı mı, gitmeli mi?” sorusuna ankete katılanların yaklaşık yüzde 68’i “Ölmemeli, kalmalı ve Dayı’nın ekibine katılmalı” şeklinde yanıt verdi. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Sekiz karakterinin sürpriz bir şekilde katılımıyla büyük bir heyecan kazanan dizinin ilerleyen bölümlerinde Sekiz’e neler olacağını ve dizi yapımcılarının izleyiciden gelen bu yoğun ilgiye nasıl tepki göstereceğini ise zaman gösterecek.

Diğer taraftan izleyiciler Ezel’de konuk oyuncu olarak Beren Saat’i de görmek istediklerini belirttiler. Şu anda “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizide oynayan ve Kıvanç Tatlıtuğ’un eski rol arkadaşı olan Beren Saat, “Ezel’de hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?” sorusunda oyların yüzde 37’sini aldı. Beren Saati, Lost adlı yabancı dizide ünlenen ve Türkiye’ye bir dondurma reklamı için gelen Josh Holloway yüzde 35’lik oranla takip etti.

Haberin Devamı

Anketin en ilginç sonucu ise “Ezel’de önemini kaybetti, diziden çıksın dediğiniz karakter hangisidir?” sorusuyla geldi.

Ankete katılan site üyelerinin yüzde 40’ı Cengiz karakterinin diziden çıkması gerektiğini belirtti.

Cengiz’i yüzde 27’lik bir oranla dizinin ana karakterlerinden biri olan Eyşan takip etti.