TV-Rehberi Sıra Dışı Bir Kaya National Geographic'te

Sıra Dışı Bir Kaya National Geographic'te

08.03.2018 - 09:20 | Son Güncellenme:

National Geographic’te yayınlanan “Sıra Dışı Bir Kaya”da, izleyiciler Black Swan, Requiem for a Dream ve Mother! filmlerinin ödüllü yönetmeni Darren Aronofsky ile dünyanın kırılganlığını ve harikalarını keşfetmek için şaşırtıcı ve bir o kadar da heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor.

Sıra Dışı Bir Kaya National Geographicte

Yaklaşık 100 hafta süren çekimler sonucunda ortaya çıkan ve yaşadığımız gezegeni benzersiz bir sinematik anlatımla ekranlara taşıyan ünlü yönetmen, “Sıra Dışı Bir Kaya” ile Dünya yüzeyini mikro ve makro ölçekte gözlemleme şansı veriyor.

Haberin Devamı

Her şeyin ilginç bir şekilde birbiriyle bağlantılı olduğu Dünya’nın sıra dışı hikayesini aktaran belgeselde, Dünya’nın kozmik alanda neden özel ve ender olduğu, yaşamın başlangıcı, nasıl yaşamla dolup taştığı ve insan zekası ünlü aktör Will Smith’in sunuculuğunda araştırılıyor. Büyük resme bakacağımız yapımda anlatılanlara, büyük başarılara imza atmış ünlü astronotlar Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott, Peggy Whitson deneyimleriyle ışık tutuyor. “Sıra Dışı Bir Kaya”, 25 Mart’tan itibaren her pazar saat 20.00’de National Geographic ekranlarına gelecek.