Dünya Tyson Gay’in kızını vurdular

Tyson Gay’in kızını vurdular

17.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Amerikalı atlet Tyson Gay’in kızı kafasına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi. Görgü tanıkları genç kızın iki ateş arasında kaldığını söyledi

Tyson Gay’in  kızını vurdular

100 metrenin rekortmen isimlerinden ünlü atlet Tyson Gay’in 15 yaşındaki kızı Trinity Gay, Kentucky eyaletinde serseri kurşunların hedefi oldu. Olayın görgü tanıkları, dün sabah erken saatlerde Gay’in oturduğu restoranın yanındaki yoldan geçen iki araçtan açılan ateşin, talihsiz kızın boynuna isabet ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Gözaltına alındılar

Araçtakilerin birbirlerine ateş ettiği sırada, çapraz ateş arasında kalan Trinity’nin yanlışlıkla vurulduğu zannediliyor. İki şüphelinin ise gözaltına aldığı bildirildi. Büyük şaşkınlık yaratan talihsiz olay, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

‘Tyson Gay’ etiketi twitter’daki dünya gündeminin üst sıralarına tırmandı. Aynı zamanda silahsızlanma ve ateşli silahlarla ilgili tartışmalar da yeniden gündeme geldi. Son olarak yıldız basketbolcu Dwyane Wade’in kuzeni, benzer şekilde hayatını kaybetmişti. Tyson Gay 9.69 ile Usain Bolt’un ardından 100 metredeki en iyi ikinci zamana sahip isim olarak biliniyor.

Yazarlar