Oyun Dunyasi Ubisoft’tan Beklenmedik Hata!

Ubisoft’tan Beklenmedik Hata!

22.04.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

Ubisoft‘un geliştirmiş olduğu The Division, görsel kalitesi ile olduğu kadar oyunun açıklarını kullanan oyuncular sayesinde de son günlerin en çok konuşulan oyunu oldu. En son gelen Incursion’dan sonra Dark Zone‘da oyuncuların oyun zevkini düşüren bir çok tatsız açık bulunmuştu. Yeni gelen düzeltme ile birlikte Incursion son bossu artık duvar arkasından ya da tek atışta indirmek mümkün […]

Ubisoft’tan Beklenmedik Hata

Ubisoft‘un geliştirmiş olduğu The Division, görsel kalitesi ile olduğu kadar oyunun açıklarını kullanan oyuncular sayesinde de son günlerin en çok konuşulan oyunu oldu. En son gelen Incursion’dan sonra Dark Zone‘da oyuncuların oyun zevkini düşüren bir çok tatsız açık bulunmuştu.

Haberin Devamı

Yeni gelen düzeltme ile birlikte Incursion son bossu artık duvar arkasından ya da tek atışta indirmek mümkün olmayacak. APC bossuna sadece C4 kullanarak zarar verilebilecek. Bu sayede bu bossu yenmek isteyen oyuncular, olması gerektiği gibi yanına gidip eski usul savaşacaklar. Bunun yanı sıra ufak birkaç düzeltme de oyunun forumlarında açıklanmış.