Gündem Uğur Kurul kimdir?

Uğur Kurul kimdir?

20.07.2016 - 00:12 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Sihirli Annem'in Barış karakteriyle tanıdığımız Uğur Kurul, yeni projesiyle ekranlardaki yerini alıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Gülümse Yeter'de 'Cem' karakterini canlandıran Uğur Kurul, genç ve başarılı oyuncular listesinde adından söz ettiriyor. Peki Uğur Kurul kimdir? İşte detaylar...

Uğur Kurul kimdir

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı Show Tv'nin yeni dizisi Gülümse Yeter çok sevildi. Dizide Cem karakteriyle tanıdığımız Uğur Kurul'u yakından tanıyalım. Uğur Kurul kimdir? İşte tüm detaylarıyla haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter ise, Show Tv ekranlarının yeni gözdesi olmaya aday görünüyor.

Uğur Kurul Kimdir?

Uğur Kurul 23 Mayıs 1991’de İstanbul’da dünyaya geldi. Liseyi Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi’nde Bilgisayar Programcılığı bölümünde okudu, mezun olduktan sonra Gelişim Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nü kazandı ve buradan mezun oldu.

Uğur Kurul oyunculuğa ilk olarak figüran olarak başladı. İlk dizi deneyimini 16 yaşındayken Sihirli Annem dizisi ile yaşadı ve Ceren’in sevgilisi Barış karakterini canlandırdı.

Üniversitede iken de reklamlarda figüranlık yapmaya başladı. Bu sıralarda Ezel dizisinde figüran olarak rol aldı.

Haberin Devamı

Patos reklamında Beren Saat ile beraber rol aldı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hemen ardından 2012 yılında Çıplak Gerçek dizisinde 2 bölüm konuk oyuncu olarak rol aldı. Aynı yıl yayınlanan Ustura Kemal dizisinde boy gösterdi.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan Güllerin Savaşı dizisinde Taner Hekimoğlu karakerini canlandırdı ve büyük bir çıkış yakaladı.

2016 yılında arkadaşları ile Asmalımescit’te Müptela adında bir mekan açtı. Oyuncu aynı yıl şarkıcı Bedük’ün Koyver Kendini adlı klibinde de boy gösterdi.

Oyuncu şimdilerde Gülümse Yeter dizisinde rol almaktadır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

2016 – Gülümse Yeter (Cem Tuğrul) (TV Dizisi)
2014 – Güllerin Savaşı (Taner Hekimoğlu) (TV Dizisi)
2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)
2012 – Çıplak Gerçek (TV Dizisi)
2007 – Sihirli Annem (Barış) (TV Dizisi)

Oynadığı Reklam Filmleri:

– Genç Turkcell
– Ülker Çokonat
– Digitürk
– Eti Wanted
– Gillete
– Patos