Gündem Ümraniye’de vahşi cinayet

Ümraniye’de vahşi cinayet

11.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Ümraniye’de bir sitenin 14’üncü katında Fatma Şerbar boğazı kesilerek öldürüldü. Güvenlik kameralarını inceleyen polis yüzünü gizleyerek kaçan kişiyi arıyor

Ümraniye’de vahşi cinayet

Ümraniye’de bir sitenin 14’üncü katında yaşayan Fatma Ş. (34), boğazı kesilerek öldürüldü. Çamlık Mahallesi’nde 16 katlı bir apartmanın 14’üncü katında bir dairenin kapısının aralık olduğunu fark edip içeri giren kapıcı, 34 yaşındaki Fatma Ş.’yi boğazı kesilmiş, çıplak vaziyette yerde yatarken buldu.
Olay yerine gelen sağlık ekibi Fatma Ş.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, 2 arkadaşıyla aynı daireyi paylaşan kadının öldürülmesiyle ilgili çalışma başlattı. Adli Tıp Kurumu’na gönderilen ceset üzerinde yapılan incelemelerde kurbanın cinsel ilişkinin ardından öldürüldüğü sonucuna ulaşıldı.

Elinde kesik var
Saldırganı tespit etmek için güvenlik kameralarını inceleyen polis, olay günü Fatma Ş.’nin evine saat 21.10’da gelen bir kişiyi tespit etti. Elinde kesik olduğu görülen şüphelinin 22.40’ta evden ayrıldığı belirlendi. Cinayetin 1 numaralı zanlısı olarak değerlendirilen şüphelinin tespit edilmesi için kimlik belirleme işlemleri başlatıldı.