Balıkesir UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

01.03.2016 - 16:06 | Son Güncellenme:

.

UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kutsal topraklara giden Umreciler Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş tarafından uğurladı. Başkan Yavaş, vatandaşların ve yakınlarının sevinçlerine ortak olarak umrecilerden birlik ve beraberlik için dua istedi.
Kutsal topraklara gidecek olan umre adayları için Sındırgı İlçe Müftülüğü tarafından Kapalı Pazar yerinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa ve umreye giden vatandaşların yakınları katıldı.
Umre’ye giden vatandaşlar Kapalı Pazar yerinde akrabaları ve yakınları tarafından dualar ve gözyaşları içerisinde uğurlandı. 111 kişilik grup, kutsal topraklarda 24 gün kalacak.
Umre’ye gidenler için geleneksel hale gelen yolluklar ise Belediye Personeli tarafından koltuklara bırakıldı. Sındırgı Belediyesinde özel olarak hazırlanan ve umrecilerin yolculuk boyunca ihtiyacı olan malzemelerin bulunduğu hediye çantalarını koltuklarında hazır halde bulan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yazarlar