Gündem Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın heyecanla beklenen 12. bölüm fragmanı

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın heyecanla beklenen 12. bölüm fragmanı

12.01.2017 - 10:47 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 11. son bölümü ile ekrana gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Onur ve Fırat arasındaki gerilim kötü sonuçlar doğuruyor. Peki Onur öldü mü? İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümde yaşananlar...

Umuda Kelepçe Vurulmazın heyecanla beklenen 12. bölüm fragmanı

Burak Sağyaşar imzalı, Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören’in başrollerini paylaştığı, senaristliğini Yekta Torun, Duygu Tankaş ve Hilal Yıldız'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Cemal Şan'ın oturduğu televizyon dizisi 11. bölümünde heyecan doruktaydı.

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur çarpıp öldürdüğü çocuğun kim olduğunu öğrendikten sonra müthiş bir korkuya kapılır. Eğer Fırat kendisinin kim olduğunu öğrenirse olabileceklerden öyle çok korkar ki bu korku onun dönüşü olmayan kararlar almasına sebep olur. Fırat ve Ceren her şeyden habersiz onca olumsuzluğa karşı dimdik durmaya çalışırken Onur’un en ağır hamlesi ile karşı karşıya kalırlar. Ceren için hayatını bile hiçe sayacaktır Fırat. Bu uğurda her şeyini kaybetmeyi göze almıştır.İnci ve Emir de okulla ilgili bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk bütün aksilikleri beraberinde getirse de aslında yakınlaşacakları en güzel anlar olacaktır.

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI