Gündem Umuda Kelepçe vurulmaz 2. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

Umuda Kelepçe vurulmaz 2. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı!

07.11.2016 - 11:43 | Son Güncellenme:

Umuda Kelepçe Vurulmaz ilk bölüm ile izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı yapımı ile Umuda Kelepçe Vurulmaz farklı suçlardan hüküm giyen gençlerin birleşen hayatlarını aynı paydada buluşturuyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte çiçeği burnunda dizinin yeni bölüm fragmanı...

Umuda Kelepçe vurulmaz 2. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Umuda Kekepçe Vurulmaz 1. bölüm ile izleyiciden tam not almayı başardı. Perşembe günleri ekrana gelecek olan dizi, mahkum gençlerin yaşadığı sorunlara odaklanıyor. Begüm Birgören’in hapishanede doğup, yetimhanelerde büyüyen İnci öğretmen rolüyle izleyicinin karşısına çıkacağı dizinin oyuncu kadrosunda Özde Özder, Mert Yazıcıoğlu, Burak Dakak ve Serdar Orçin gibi isimler yer alıyor. Peki duygu yüklü ilk bölüm ardından Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bambaşka hayatlar yaşayan yedi mahkum gencin tek ortak özelliği hepsinin zamanında bir suç işlemiş olmasıdır. Lise çağındaki bu çocukların hayatı, zengin bir ailenin oğlu olan Onur sayesinde değişir. Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de başlatılan proje sayesinde hem mahkum hem de öğrenci olurlar artık. Ancak daha gencecik yaşta pek çok zorluk yaşayan gençlerin hayatını asıl değiştirecek olan kendisi de hapishanede doğmuş olan İnci öğretmendir. Yetimhanelerde yetişen İnci, hayata küsmesine rağmen suçlu çocukların da bir birey olması, topluma kazandırılması için çalışır. İlk başta çocuklar için hazırlanan bu proje İnci öğretmenin de hayatına bambaşka bir ivme kazandıracak, onu hayatla barıştıracaktır. Sınıf çatışması, suçlu çocukların psikolojisi ve toplumda yer edinmesi gibi toplumsal konulara dikkat çeken Umuda Kelepçe Vurulmaz 1. bölümü itibariyle her Perşembe ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

BEGÜM BİRGÖREN HAYATI

1982 yılı doğumlu olan Birgören, İstanbulludur. 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur. Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmaktadır.

ÖZGE ÖZDER

Elif Özge Özder, 1978'de Ankara'da doğmuştur. 2001 yılından beri aktif olarak tiyatro sahnelerinde olan oyuncu 2004-2006 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Lale adlı rol ile televizyonda da büyük başarı yakalamış, isim olarak akıllara kazınmıştır. Show TV'de yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisinde canlandırdığı çelik prensesi Prenses Cavidan ise televizyon kariyerinin doruk noktası olmuştur. Televizyon ve sinema oyunculuğundaki başarısı ile günden güne dikkat çeken ve ünlü olan oyuncu tiyatro yapmaktan hiç vazgeçmemiş ve 2005 yılından beri sahneye çıktığı Şehir Tiyatroları bünyesinde halen görev yapmaktadır. Üç Kız Kardeş oyununda Nataşa rolüyle gösterdiği performans ile Bedia Muvahhit ödülüne layık görülmiş, aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine aday olmuştur. Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne aday olan oyuncu, daha sonra FOX TV'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Emel karakterini canlandırmıştır. Senaryo gereği komada olan Emel karakterinin ölmesi gerekiyordu fakat dizinin hayranları Özge Özder'e 'Emel'in ölmesini istemiyoruz' mesajları yollayınca ve bu mesajların sayısı oldukça yoğun olduğu için Emel karakteri ölmemiş komadan çıkıp Gül Çıkmazı'na geri dönmüştür. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır. Daha sonra Kehribar dizisinde Adile Yarımcalı rolünü oynamıştır ancak dizi 15 bölüm devam edebilmiştir. Şimdilerde ise Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizinin çalışmalarını yapmaktadır.