Gündem Üniversiteliler aşırı hız kurbanı

Üniversiteliler aşırı hız kurbanı

27.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’den Uşak yönüne giden Uşak Üniversitesi’nde öğrenim gören Azerbaycan uyruklu 5 öğrencinin bulunduğu Ali Kerimli yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, önce orta refüje çıktı.

Üniversiteliler aşırı hız kurbanı

Ağaçlara çarparak ilerleyen ve çarptığı elektrik direğini deviren otomobil, karşı şeritten gelen Adnan Kan yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı.

Yağmur kanalına uçtu
Çarpışmanın etkisi hurdaya dönen iki araçtan Ali Kerimli yönetimindeki otomobil, karayolunun ortasında ters dönerken, diğer otomobil de yağmur kanalına savruldu. Kerimli’nin kullandığı otomobildeki Azerbaycan uyruklu Uşak Üniversitesi ikinci sınıf öğrencileri Ulvi Sadıgoff ile Evlin Behmenli olay yerinde yaralandı. Kazada sürücü Ali Kerimli ile Anar Musayev, Mayıs Hasanov ve diğer otomobildeki aynı aileden Adnan Kan, eşi Emine Kan ve çocukları Esra Kan ve Hasan Hüseyin Kan da yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, Anar Musayev, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralılardan Adnan Kan, çocukları 6 yaşındaki Esra ve 4 yaşındaki Hasan Hüseyin Kan’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.