Oyun Dunyasi Ünlü Dövüş Oyunu, PlayStation 4’e Geliyor!

Ünlü Dövüş Oyunu, PlayStation 4’e Geliyor!

28.10.2015 - 13:51 | Son Güncellenme:

Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayımlanan Tekken 7, Paris Games Week etkinliğindePlayStation 4 platformu için duyuruldu. Geliştirici ekip Tekken 7‘nin PlayStation 4 sürümüne bazı özel içeriklerin olduğunu da açıkladı. Retro odaklı başlayan Tekken 7 videosunda Tekken serisinin günümüze kadar çıkmış tüm oyunlarından kısa kısa kareler gösteriliyor. Önümüzdeki sene içerisinde piyasaya çıkması beklenen Tekken 7’nin PlayStation VR desteği ile birlikte gelmesi bekleniyor.

Ünlü Dövüş Oyunu, PlayStation 4’e Geliyor

Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayımlanan Tekken 7, Paris Games Week etkinliğindePlayStation 4 platformu için duyuruldu. Geliştirici ekip Tekken 7‘nin PlayStation 4 sürümüne bazı özel içeriklerin olduğunu da açıkladı.

Haberin Devamı

Retro odaklı başlayan Tekken 7 videosunda Tekken serisinin günümüze kadar çıkmış tüm oyunlarından kısa kısa kareler gösteriliyor. Önümüzdeki sene içerisinde piyasaya çıkması beklenen Tekken 7’nin PlayStation VR desteği ile birlikte gelmesi bekleniyor. Ünlü dövüş oyununun PS4 videosu için tıklayın!

Yazarlar